Valentýnské 4chodové menu: hovězí steak nebo candát, vína a živý jazz
Přehled nabídky
Připravte se, že na letošního Valentýna budete lásku vyznávat dvěma osobám – svému partnerovi a také kuchařovi.
Konkrétně šéfkuchařovi Petru Šmrhovi, který pro vás a vašeho partnera sestavil rafinované valentýnské menu. Podává se právě 14. 2. 2018 v restauraci Home by UNIC, která se zaměřuje na tradiční českou kuchyni, ale inspiruje se i mezinárodními pokrmy. Suroviny vybírají především od místních farmářů.
Váš stůl postupně zaplní čtyři chody „z českých statků i lesů a luk“, ten hlavní si vyberete ze dvou variant: bude to hovězí steak, nebo filet z candáta? První tři jsou spárované s vínem, ke sladké malinové tečce dostanete šálek kávy nebo čaje a od 19 h podbarví vaši hostinu živý jazz.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.