Valentýnské 4chodové menu: hovězí steak nebo candát, vína a živý jazz
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 14. 2. 2018.
V ceně
Valentýnské menu spárované s víny pro 2 osoby
- 2× jelení carpaccio s lesními plody, brioškou a smrkovým olejem (70 g) + 2× Finca Vieja, 2014, Španělsko (0,1 l)
- 2× cappuccino z jeruzalémského artyčoku s karamelizovaným jablkem a sezamovou sušenkou (0,3 l) + 2× Bergsig Chardonnay, 2015, Jihoafrická republika (0,1 l)
- 2× hlavní chod podle výběru:
- Hovězí steak Rossini s foie gras, špenátem, černým lanýžem a baby brambory (150 g) + Pinot Noire, 2015, Arte Vini, Česká republika (0,1 l)
nebo - Filet z candáta s karotkou, černým kořenem, liškami a podmáslím (150 g) + White Reserve, 2015, Arte Vini, Česká republika (0,1 l)
- Hovězí steak Rossini s foie gras, špenátem, černým lanýžem a baby brambory (150 g) + Pinot Noire, 2015, Arte Vini, Česká republika (0,1 l)
- 2× malinový mousse s hořkou čokoládou a růžovým pepřem (80 g) + káva nebo čaj podle výběru (káva Dolce Intenso, čaj Ronnefeldt)
- Karafa vody
Menu se podává 14. 2. 2018 od 18.00 do 22.00 (poslední možná rezervace), bar je otevřený až do půlnoci. Od 19.00 do 22.00 bude hrát živá jazzová hudba.
Můžete využít do 14. 2. 2018
Rezervace: vzhledem k omezené kapacitě ji proveďte minimálně 2 dny předem na tel. 222 312 521.
Menu se podává pouze v den sv. Valentýna, rezervace jsou tedy závazné a není možné je měnit.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Připravte se, že na letošního Valentýna budete lásku vyznávat dvěma osobám – svému partnerovi a také kuchařovi.
Konkrétně šéfkuchařovi Petru Šmrhovi, který pro vás a vašeho partnera sestavil rafinované valentýnské menu. Podává se právě 14. 2. 2018 v restauraci Home by UNIC, která se zaměřuje na tradiční českou kuchyni, ale inspiruje se i mezinárodními pokrmy. Suroviny vybírají především od místních farmářů.
Váš stůl postupně zaplní čtyři chody „z českých statků i lesů a luk“, ten hlavní si vyberete ze dvou variant: bude to hovězí steak, nebo filet z candáta? První tři jsou spárované s vínem, ke sladké malinové tečce dostanete šálek kávy nebo čaje a od 19 h podbarví vaši hostinu živý jazz.