5chodové menu pro dva: kulajda, kachní stehno nebo hovězí steak i nápoje
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 3. 2018.
V ceně
5chodové menu s nápoji pro dva
- 2× amuse bouche z denní nabídky restaurace + 0,1 l Prosecca Frizzante, Itálie
- 2× zvěřinové paté s lesními plody, jehličím a jalovcovou brioškou (60 g)
- 2× kulajda s pošírovaným vejcem a sušenými houbami (0,3 l)
- 2× hlavní chod podle výběru:
- Konfitované kachní stehno s třešněmi, bulgurem a celerem (200 g) + 0,1 l vína Pinot Noir, Arte Vini, 2015
nebo - Hovězí flank steak s bramborovou mousseline, uzenou cibulí a černým lanýžem (200 g) + 0,1 l vína Pinot Noir, Arte Vini, 2015
- Konfitované kachní stehno s třešněmi, bulgurem a celerem (200 g) + 0,1 l vína Pinot Noir, Arte Vini, 2015
- 2× tvarohové knedlíčky s marcipánem, citronový sabayon a tymián + káva nebo čaj podle výběru (káva Dolce Intenso, čaj Ronnefeldt)
- Karafa vody
Můžete využít do 31. 3. 2018
Rezervace: minimálně den předem na tel. 222 312 521.
Něco vám zkřížilo plány? Nezapomeňte alespoň 12 hodin předem zrušit rezervaci.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
V této restauraci dbají na to, abyste se cítili jako doma. S tím rozdílem, že tentokrát budete jen sedět a starat se o vás budou jiní.
Nechte se pohostit v restauraci Home by UNIC, kde pod taktovkou šéfkuchaře Petra Šmrhy vznikají skutečné poklady. Jeho tým ctí tradiční českou kuchyni, ale nebojí se nahlédnout na mezinárodní scénu, inspiruje se přírodou a suroviny vybírá především od místních farmářů.
Jak se jim daří kombinovat jednotlivé chutě, posoudíte na pěti chodech. Servírovat se budou dobroty „z českých statků i lesů a luk“, k tomu dostanete víno, karafu vody a k závěrečné sladké tečce také kávu nebo čaj. Jedinou otázkou tak zůstává, zda jako hlavní chod zvolíte konfitované kachní stehno, nebo hovězí flank steak.