Kohoutí hody pro dva: 4 lahodné chody od šéfkuchaře Martina Směřičky
Přehled nabídky
V některých dnech jsou ulice Brna úplně prázdné. A víte proč? Protože jsou všichni v Crowbaru.
Přijďte do bistra a kavárny Crowbar v Žabovřeskách ochutnat, jak vaří šéfkuchař Martin Směřička, který sbíral zkušenosti v Itálii, Německu, Holandsku i Belgii. Rozhodl se, že pro vás a vaši drahou polovičku připraví kohoutí hostinu, takže si stačí vybrat termín a začít se těšit.
Během jednoho pátečního nebo sobotního večera ochutnáte 4 lahodné chody, které jsou (až na dezert), připravené z kohoutího masa z jižního Maďarska. Dáte si klobásu s jablečným křenem, consommé s játrovými knedlíčky i kohoutí prsa sous-vide. A jako sladkou tečku slupnete máslový košíček plněný jablky, hruškami a rozinkami.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.