
Termín
Platnost do 17. 2. 2018.
V ceně
- 2× 120g kohoutí klobása s domácím pečivem, jablečným křenem a hořčicí
- 2× 0,2 l kohoutího consommé s játrovými knedlíčky, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi
- 2× 180g kohoutí prsíčka sous-vide marinovaná v consommé, másle a tymiánu, s květákovým pyré a kdoulovou pěnou
- 2× máslový košíček plněný jablky, hruškami a rozinkami, ovoněný badyánem, skořicí a hřebíčkem
Jak uplatnit
Rezervace není třeba – voucher máte zakoupený na určitý termín a hodinu, takže stačí přijít.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 17. 2. 2018.
V ceně
- 2× 120g kohoutí klobása s domácím pečivem, jablečným křenem a hořčicí
- 2× 0,2 l kohoutího consommé s játrovými knedlíčky, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi
- 2× 180g kohoutí prsíčka sous-vide marinovaná v consommé, másle a tymiánu, s květákovým pyré a kdoulovou pěnou
- 2× máslový košíček plněný jablky, hruškami a rozinkami, ovoněný badyánem, skořicí a hřebíčkem
Jak uplatnit
Rezervace není třeba – voucher máte zakoupený na určitý termín a hodinu, takže stačí přijít.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
V některých dnech jsou ulice Brna úplně prázdné. A víte proč? Protože jsou všichni v Crowbaru.
Přijďte do bistra a kavárny Crowbar v Žabovřeskách ochutnat, jak vaří šéfkuchař Martin Směřička, který sbíral zkušenosti v Itálii, Německu, Holandsku i Belgii. Rozhodl se, že pro vás a vaši drahou polovičku připraví kohoutí hostinu, takže si stačí vybrat termín a začít se těšit.
Během jednoho pátečního nebo sobotního večera ochutnáte 4 lahodné chody, které jsou (až na dezert), připravené z kohoutího masa z jižního Maďarska. Dáte si klobásu s jablečným křenem, consommé s játrovými knedlíčky i kohoutí prsa sous-vide. A jako sladkou tečku slupnete máslový košíček plněný jablky, hruškami a rozinkami.