Degustační menu v restauraci Příčný řez: 5 lahodných chodů pro dva
Přehled nabídky
Umělci preferují řez zlatý, gurmáni zase Příčný.
Zařízněte to v práci, sežeňte si dobrého společníka a přijďte do restaurace Příčný řez na pořádnou hostinu. Šéfkuchař Václav Sviták pro vás se svým týmem nachystá degustační menu o 5 chodech. Ochutnáte třeba dýňový krém, filátko z čerstvého candáta nebo konfitovaný vepřový bok z přeštického čuníka.
Interiér restaurace navrhl Václav Kunc s výtvarným sdružením Ozdobená příroda. Až se nad tou krásou a nad dobrým jídlem začnete rozplývat, bude vám chybět jen jedna věc: dobré pití. Přiobjednejte si proto pivo (mají tu Staropramen), cider, víno nebo džbánek Sangrie.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.