Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kouzlo hmyzí gastronomie: naučte se připravit 5chodové hmyzí menu

Přehled nabídky

Varianty (1)

Hmyzí gastronomie nemusí končit u mouchy vdechnuté při jízdě na kole.

Jídla z hmyzu patří k nejnovějším trendům českých večírků a speciálních festivalů. Přijdou vám vaše večírky fádní? Znáte své oblíbené recepty i pozpátku a hledáte novou inspiraci? Brouk na talíři vás zavede do říše zcela originální a fascinující ingredience: jedlého hmyzu. Kurz završíte nezapomenutelnou hmyzí degustací o 5 chodech.

Jak takový kurz vaření vypadá?

Vložit do úst červa či brouka poprvé v životě bude možná žádat velký kus sebezapření a odvahy. Odměnou ovšem bude příjemné překvapení ve formě hotové pochoutky (může připomínat oříšky, citrusy a kořeněné maso), která je navíc i neuvěřitelně výživná. Během kurzu máte k dispozici občerstvení, kávu, čaj, nealko. 

Nahoru