All you can eat: degustace ryb pro 2 osoby v ráji milovníků ryb a mořských plodů
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 28. 2. 2018.
V ceně
- neomezená degustace čerstvých ryb a mořských plodů pro 2 osoby
Můžete využít do 28. 2. 2018
Rezervace: Nutná alespoň den předem na tel. 725 995 246.
- Rezervace: Nutná alespoň den předem na 725 995 246.
- Storno: Změna rezervace je možná minimálně 1 den předem, jinak voucher propadá.
- Omezení: Voucher se vztahuje na pokrmy, nelze uplatnit na nápoje.
- Jídlo s sebou: nelze. Je určeno pro konz
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Pozor, ať vám tahle zpráva nezaskočí jako rybí kůstka: chystá se „all you can eat“ v ráji mořských plodů!
Cítíte se v mořské gastronomii jako ryba ve vodě? Rádi sklízíte mořské plody? Tady jich najdete doslova moře. Navštivte ráj milovníků ryb a mořských plodů - restauraci Maare na Vinohradech. S voucherem si budete konzumaci čerstvých ryb a plodů moře ve dvou neomezeně užívat, dokud vám nezačnou růst za ušima ploutve.
Co nabízí all you can eat degustace?
- Ryby a plody moře, které jsou servírovány hostům na talíř, jsou výhradně čerstvé i 4× týdně dovážené hned po výlovu (z Chorvatska i zbytku světa)
- velké ryby, lovené na udici a pečené „pod pekou“ – dle denní nabídky: vlk, pražma, kanic, kambala, ropušnice aj.
- Pomazánka z makrely
- Bílá rybí pomazánka
- Losos tartar
- Tuna tartar
- Carpaccio z mořského vlka
- Carpaccio z chobotnice
- Salát plodů moře
- Chobotnicový salát
- Krevetové rizoto
- Černé sépiové rizoto
- Slávky na víně
- Brodet (rybí guláš z ďase, krevet, kalamáru, tresky – dle denní nabídky)
- Kalamáry frit
- Grilovaná pražma
- Grilované krevety
- Grilované kalamáry
Garantováno je vždy min. 70% nabízených surovin.
Tip šéfkuchaře:
Zdejší šéfkuchař vám doporučuje středozemní slávky, které zde podávají krátce dušené na česneku, petrželce, olivovém oleji, bílém víně, rybím vývaru a trošce rajčat. Podle stovky let staré receptury je pak tento pokrm nejlepší s bílým chlebem, ruce namáčíte do omáčky a jíte slávky. Jedině tak je prý chuťový dojem dokonalý.
Na další hodnocení restaurace se můžete podívat na jejich facebookové stránky.