Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Laserové odstranění žilek na nohou nebo v obličeji

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Alice

Pěkný den,

jaký voucher je potřeba zakoupit, když mám žilky jen na jedné noze (stehnu)? Děkuji.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Alice, pokud je ložisko metličkových žilek na Vašem stehně na ploše do 10 cm2, tak si vemte var. 2 – obličej – více než 1 partie. Pokud by náhodou rozsah Vašeho ošetření v reálu překročil tuto hranici, tak se s Vámi na místě domluvíme na doplatku dle náročnosti provedeného výkonu, řádově v rozsahu 200–300 Kč. Doporučujeme Vám k odstranění žilek využít zimní měsíce leden-únor. Přejeme Vám příjemný večer a těšíme se na Vás!

Jana Nováková

Dobry den, u některých procedur odstraneni zilek na nohou je potreba trech opakování cca po měsíci, je to potřeba i v tomto případě, je lepší jít na ošetření vicekrat? Děkuji za odpověď.:-)

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Nováková. Všechno se odvíjí od Vaší individuální situace. Některé klientky mají na nohách „mix žilek“, což znamená, že část je nutné řešit sklerotizací (tím se případně začne), poté se čeká cca 5–6 týdnů a teprve poté se zbytek doleští laserem. Některé klientky mají na nohách opravdu jen drobné pavoučkové névy, které lze laserem pěkně odstranit, a množství žilek je práce do 60 minut. Občas se stane, že klientka je významně citlivá na bolest a s paní doktorkou se domluví na rozložení návštěvy na 2 × 30 minut (což je krajní případ, protože pro klienta jsme u lékaře rezervovali 60 minut a ztrácíme tím 30 minut, ale s ohledem na konkrétní klientku a situaci to uděláme). Jsou to spíše výjimky. U 99% není potřeba ošetření po měsíci opakovat. Spíše po měsících až letech. Je to proto, že ošetření neodstraňuje příčinu vzniku metličkových žilek. Odstraňuje pouze následek. Takže organismus časem žilky opět vytvoří. Doba jejich opětovného vzniku je individuální, ale trvá to obvykle dlouho (12 měsíců a déle). Léčbu vedoucí k odstranění zdroje vzniku nechtěných žilek je nutné řešit primárně s praktickým lékařem, který Vás následně doporučí na příslušné odborné pracoviště. Obvykle to souvisí s tlakem, ale jedná se mix příčin vč. genetické predispozice, životního stylu, atd. Určité procento klientek přijde na „velké ošetření“ (60 min.) např. na jaře (leden – duben) a potom na 30 min. na podzim (říjen – prosinec), nebo 2 × 30 min., s rozestupem cca 8–9 měsíců. Je to velmi individuální. Snažíme se klientkám vyjít maximálně vstříc. Přejeme Vám úžasný konec roku 2017, hodně zdravíčka a lásky v roce 2018 a těšíme se na Vás!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru