
Termín
Platnost do 30. 3. 2018.
V ceně
Maso a steaky moderní gastronomie
- 3hodinová kuchařská show - ukázky příprav jednotlivých pokrmů
- Ochutnávky steaků (např. Rib Eye, Top Blade, Chuck Eye roll) a příloh dle trendů moderní gastronomie
Jak uplatnit
Storno podmínky
Změna termínu je možná nejpozději 2 dny předem, jinak voucher propadá.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 3. 2018.
V ceně
Mediterán (Francie, Itálie, Řecko, Španělsko)
- 3hodinová kuchařská show - ukázky příprav jednotlivých pokrmů
- Ochutnávky steaků, domácích těstovin, čerstvých mušlí, krevet a příloh dle trendů moderní gastronomie
Jak uplatnit
Storno podmínky
Změna termínu je možná nejpozději 2 dny předem, jinak voucher propadá.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Jak funguje převod benefitních bodů?
Pokud máte rádi dobré jídlo a spoustu zábavy, tak je tato akce určena přesně pro vás.
Při kuchařsko – řeznických show vám připraví čtyřchodové menu a ukáží vám, jak se jednotlivé pokrmy připravují, moderně zdobí a servírují. Ke každému chodu si pro vás připravili také ochutnávku kvalitních vín, vhodných k jednotlivým pokrmům. Na výběr máte hned ze dvou akcí.
Maso a steaky moderní gastronomie
Mediterán (Francie, Itálie, Řecko, Španělsko)
Svěřte se do zkušených rukou šéfkuchaře Martina Kincla, kterého můžete znát z televizního pořadu Pečeme podle hvězd. Svou profesní dráhu začal rovnou u gastronomických mistrů – po škole jeho kroky neomylně zamířily do exkluzivní francouzské restaurace, odkud se vzápětí vypravil na zkušenou do světa. Vařil v podnicích v Itálii, Francii, Španělsku či Kostarice, kde měl i vlastí restauraci. Současně kromě Presto kurzů vaření otevřel také gurmánské řeznictví a bistro Presto meat–market v blízkosti centra Prahy.
