Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zábavné degustační kuchařské show v pražském Presto meat-market

Kurzy vaření - Presto Praha - Karlín (mapa) cca 175 km / 2 h
Počítáno autem z Mariánských Lázní.

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy vaření – Presto

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

Maso a steaky moderní gastronomie

  • 3hodinová kuchařská show - ukázky příprav jednotlivých pokrmů
  • Ochutnávky steaků (např. Rib Eye, Top Blade, Chuck Eye roll) a příloh dle trendů moderní gastronomie 
  • Rezervace: Termíny kurzů jsou vypsány v kalendáři. Vybraný kurz a termín si zamluvte online.
  • Do přihlášky je nutné uvést jméno, e‑mail, telefon, název kurzu, datum konání a počet účastníků. Do zprávy dále zadejte kód zakoupeného voucheru. 

Změna termínu je možná nejpozději 2 dny předem, jinak voucher propadá.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 990 Kč −34 % 1 299 Kč
1 990 Kč −34 % 1 299 Kč
1 990 Kč −34 % 1 299 Kč
1 990 Kč −34 % 1 299 Kč

Pokud máte rádi dobré jídlo a spoustu zábavy, tak je tato akce určena přesně pro vás.

Při kuchařsko – řeznických show vám připraví čtyřchodové menu a ukáží vám, jak se jednotlivé pokrmy připravují, moderně zdobí a servírují. Ke každému chodu si pro vás připravili také ochutnávku kvalitních vín, vhodných k jednotlivým pokrmům. Na výběr máte hned ze dvou akcí.

Maso a steaky moderní gastronomie

Mediterán (Francie, Itálie, Řecko, Španělsko)

Svěřte se do zkušených rukou šéfkuchaře Martina Kincla, kterého můžete znát z televizního pořadu Pečeme podle hvězd. Svou profesní dráhu začal rovnou u gastronomických mistrů – po škole jeho kroky neomylně zamířily do exkluzivní francouzské restaurace, odkud se vzápětí vypravil na zkušenou do světa. Vařil v podnicích v Itálii, Francii, Španělsku či Kostarice, kde měl i vlastí restauraci. Současně kromě Presto kurzů vaření otevřel také gurmánské řeznictví a bistro Presto meat–market v blízkosti centra Prahy. 

Nahoru