Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Úvodní kurz znakového jazyka

4,8 / 5 Pevnost - České centrum znakového jazyka Praha - Vršovice  (mapa) 52 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Anna Angelwitch

dobrý den má kamarádka má jen zbytky zraku, pokud bych šla na kurz s ní, jako její asistentka, mam si kurz platit jako další účastník, nebo je kurz uspusobeny i na tuto situaci?

Pevnost - České centrum znakového jazyka

Dobrý den, dnes jsme řešili Váš dotaz u nás v organizaci. Protože znakový jazyk je jazykem vizuálním, pokud má tedy někdo problém se zrakem, pak komunikaci ve znakovém jazyce musí přizpůsobit svým individuálním možnostem, podle typu zrakové vady. není tedy možné na kurzu komunikovat verbálně. Z tohoto důvodu nedoporučujeme kamarádce tento typ skupinového kurzu. Během výuky (kromě úvodu, který je tlumočený) se na kurzu nemluví, pouze se komunikuje ve znakovém jazyce. Pokud by měla kamarádka o kurz zájem (chtěla by se seznámit s naším jazykem), ať nám napíše na náš email a zkusili bychom vymyslet individuální přístup. Pokud by např. měla více kamarádů s podobnou zrakovou vadou, kteří by měli o kurz zájem, lektorka by se přizpůsobila jejich specifickým potřebám, na kurzu připraveném pouze pro ně. Děkujeme za pochopení. Pevnost

Vlasta Košatová

Dobrý den,
píšete že se jedná o úvodní kurz. Znamená to, že je to hlavně seznámení se znakovou řečí? Nemám žádné zkušenosti se znakovou řečí a ráda bych se ji naučila. Je možnost v kurzu nějak pokračovat?
 Děkuji

Pevnost - České centrum znakového jazyka

Dobrý den, kurz je určený pro úplné nováčky, nejlépe pro ty, kteří nemají zkušenost se znakovým jazykem, ale přitom je láká vyzkoušet si jaké je to komunikovat rukama. Přijďte mezi nás, budeme rádi, pokud se pak našemu jazyku budete věnovat i v budoucnu, pro nás to bude radost. U nás v Pevnosti můžete pokračovat od prvního až po osmý modul. Případně se na Vás budeme těšit.

Ludmila Valová

Dobrý den zajímá mě zda nebude kurs dříve -např dopoledne nebo po 15 hod
Je to ,že mě tak pozdě nejede vlak. Děkuji za odpověď Ludmila

Pevnost - České centrum znakového jazyka

Dobrý den, kurzy nabízíme pouze ve vypsaných termínech a časech. Dříve jsme kurzy nabízeli i v dopoledních a odpoledních hodinách, ale nebyly kapacitně naplněny. Proto jsme je již do nabídky nezařadili.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru