Vydatná snídaně pro jednoho nebo dva: Vejce Benedikt a teplý nápoj dle gusta
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 28. 2. 2018.
V ceně
Americká snídaně pro jednoho
- 2 vejce Benedikt dle výběru:
- se šunkou
- s uzeným lososem
- 1 nápoj dle výběru:
- caffe americano
- cappuccino
- espresso
- horká čokoláda
- čaj
Omezení
- Rezervace není třeba, kód voucheru jednoduše uplatníte u obsluhy.
- Jídlo s sebou: nelze, užijte si ho přímo v restauraci.
- Přes vánoční svátky je restaurace otevřena.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 28. 2. 2018.
V ceně
Americká snídaně pro dva
- 2× 2 vejce Benedikt dle výběru:
- se šunkou
- s uzeným lososem
- 2× nápoj dle výběru:
- caffe americano
- cappuccino
- espresso
- horká čokoláda
- čaj
Omezení
- Rezervace není třeba, kód voucheru jednoduše uplatníte u obsluhy.
- Jídlo s sebou: nelze, užijte si ho přímo v restauraci.
- Přes vánoční svátky je restaurace otevřena.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Říká se, že pokrm zvaný „vejce Benedikt“ vznikl v Americe roku 1894, kdy si jej na hotelový pokoj podle své vlastní receptury poručil makléř Lemuel Benedikt. Prý chtěl tímhle jídlem vyléčit ranní kocovinu.
Přijďte zrána načerpat sílu do vinohradského bistra Summa Cum Laude, které se ukrývá na rohu Uruguayské a Belgické ulice. Šikovní kuchaři pro vás připraví dvě vejce Benedikt plná hodnotných bílkovin. K nim budete připíjet kávu dle gusta a skvěle se tak naladíte na nový den.
K mání je voucher pro jednoho i pro dva a můžete tu posnídat každý den od 9:00 do 11:30.
A jak se tento pokrm vlastně připravuje? Na půlku opečené houstičky kuchař položí buď plátek šunky, nebo lososa. Uzeninu přikryje vejcem uvařeným do ztracena, celý pokrm přelije holandskou omáčkou a pěkně opepří. Tak dobrou chuť!
