Vydatná snídaně pro jednoho nebo dva: Vejce Benedikt a teplý nápoj dle gusta
Přehled nabídky
Říká se, že pokrm zvaný „vejce Benedikt“ vznikl v Americe roku 1894, kdy si jej na hotelový pokoj podle své vlastní receptury poručil makléř Lemuel Benedikt. Prý chtěl tímhle jídlem vyléčit ranní kocovinu.
Přijďte zrána načerpat sílu do vinohradského bistra Summa Cum Laude, které se ukrývá na rohu Uruguayské a Belgické ulice. Šikovní kuchaři pro vás připraví dvě vejce Benedikt plná hodnotných bílkovin. K nim budete připíjet kávu dle gusta a skvěle se tak naladíte na nový den.
K mání je voucher pro jednoho i pro dva a můžete tu posnídat každý den od 9:00 do 11:30.
A jak se tento pokrm vlastně připravuje? Na půlku opečené houstičky kuchař položí buď plátek šunky, nebo lososa. Uzeninu přikryje vejcem uvařeným do ztracena, celý pokrm přelije holandskou omáčkou a pěkně opepří. Tak dobrou chuť!
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.