Termín
Platnost do 28. 2. 2018.
V ceně
- XXL Burger dle výběru:
- BBQ Burger 400 g (domácí máslová bulka, hovězí maso od vlastního řezníka (180 g), salát, rajče, karamelizovaná cibulka, slanina, BBQ omáčka)
- Bacon Burger 450 g (domácí máslová bulka, hovězí maso od vlastního řezníka (180 g), salát, rajče, karamelizovaná cibulka, extra porce slaniny, ham. omáčka, medová omáčka, sýr čedar)
- hranolky nebo americké brambory, 200 g
- Rezervace: místo si zamluvte předem na tel. 721 310 177.
- Otevírací doba přes svátky: 24., 25., 26. 12. 2017 a 1. 1. 2018 je restaurace zavřená.
- S sebou: S malým příplatkem za obal si jídlo můžete odnést i s sebou.
Obal na jídlo 5 Kč/ks.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 28. 2. 2018.
V ceně
- 2× XXL Burger dle výběru:
- BBQ Burger 400 g (domácí máslová bulka, hovězí maso od vlastního řezníka (180 g), salát, rajče, karamelizovaná cibulka, slanina, BBQ omáčka)
- Bacon Burger 450 g (domácí máslová bulka, hovězí maso od vlastního řezníka (180 g), salát, rajče, karamelizovaná cibulka, extra porce slaniny, ham. omáčka, medová omáčka, sýr čedar)
- 2× hranolky nebo americké brambory, 200 g
- Rezervace: místo si zamluvte předem na tel. 721 310 177.
- Otevírací doba přes svátky: 24., 25., 26. 12. 2017 a 1. 1. 2018 je restaurace zavřená.
- S sebou: S malým příplatkem za obal si jídlo můžete odnést i s sebou.
Obal na jídlo 5 Kč/ks.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Do jaké velikosti se zásadně oblékaly burgery v 60. letech? XXL.
V stylovém Burger Café Oldstar připravují burgery z těch nejkvalitnějších surovin. Bulky si tu navrhli podle vlastní receptury a nechávají je speciálně péct v lokální pekárně, aby je mohli napěchovat poctivým masem od vlastního řezníka. Dokonce i omáčky na burgery si tu vyrábějí sami, proto se zde můžete setkat s nevšedními příchutěmi.
Nechte na sebe dýchnout atmosféru amerických 60.–70. let, a pokud patříte mezi aktivní milovníky hudby, klidně se ujměte přítomného klavíru: každé umělecké i neumělecké vystoupení je tu vřele vítáno.