Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Po památkách Londýna s návštěvou Windsoru a ateliérů Harryho Pottera na 2 noci

4,4 / 5 CK Metal Londýn - Velká Británie (mapa) 18 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Martina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak dloho trvá cesta do Londýna. Když budu nastupovat v Praze .Děkuji Martina

CK Metal

Dobrý den,

cesta trvá z Prahy 16hod. i s trajektem.
Tým CK Metal www.ckmetal.cz +420 547 385 464

Zaneta Pribylova

Dobrý den, po skončení programu bychom rádi pokračovali dál směrem k Irsku. Je možné zájezd zakoupit bez ceny za zpáteční přepravu? Děkuji

CK Metal

Dobrý den,

ano, je to možné.
Tým CK Metal www.ckmetal.cz +420 547 385 464

Nikola

Dobrý den kolik dohromady při objednávce budu platit celkově? Děkuji

CK Metal

Dobrý den,

cena zájezdu + vstupenky na HP – 1649,–kč/dospělá osoba dospělý, 1449,–kč – do 15,99let.
Tým CK Metal www.ckmetal.cz, tel.: +420 547 385 464

Nikola

Dobrý den co vše se zaplatí na jednou při objednávce? Platí se rovnou i vstupy a tak.?

CK Metal

Dobrý den,

vstupy se neplatí dopředu, je to individuální pro každého účastníka i vstupy do ateliéru HP.. Platíte si zájezd, dopravu, ubytování, průvodce.
Tým CK Metal www.ckmetal.cz, tel.: +420 547 385 464

Ludmila

Dobrý den, je možné zakoupit tento zájezd na splátky? Děkuji

CK Metal

Dobrý den,

to bohužel není možné, děkujeme za pochopení.
Tým CK Metal www.ckmetal.cz, tel.: +420 547 385 464

Martina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by přes Vás šlo individuálně koupit pouze vstupné do studia HP bez zakoupení vašeho zájezdu?
 Děkuji

CK Metal

Dobrý den,

to bohužel není možné, jelikož je velmi obtížné vůbec sehnat lístky na Harryho Pottera, vždy vše řešíme rok dopředu, proto musí být lístek spojený se zájezdem. Děkujeme za pochopení.
Tým CK Metal www.ckmetal.cz, tel.: +420 547 385 464

Tereza

Asi jsem hloupá,ale proč nabízíte zájezd s prohlídkou ateliéru Harry Potter, když si ho pak musím zaplatit zvlášť? Možná bych změnila nadpis. Londýn s možnosti návštěvy v ateliérech Harry Potter. Protože pak je cena minimálně o 3000,– dražší.

CK Metal

Dobrý den,

nám se zdá nadpis vhodný, který vytvořil Slevomat, nepřijde nám tento nadpis zavádějící. Žádný zákazník neměl problém a pochopil ho.
ým CK Metal www.ckmetal.cz Tel.: +420 547 385 464

Petra

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zdali je možné první a třetí den trávený v Londýně mít indiviuální volno a sejít se znovu s průvodcem a zbytkem zájezdu až na konci dne před odjezdem? A také se chci zeptat, kolik je času v ateliérech Harryho Pottera? U výše uvedených příspěvků někde píšete 3 hodiny a někde 3,5 – 4 hodiny. Děkuji za odpovědi.

CK Metal

Dobrý den :)
Ano první a poslední den v Londýně můžete mít vlastní program, jen musíte dodržet čas a místo setkání s průvodcem. V ateliérech Harryho Pottera strávíte cca 3 – 4 hodiny :) Přeji hezký den!

Tým CK METAL, tel.: +420 547 385 464, www.ckmetal.cz

Kristýna

Dobrý den,
můžu se zeptat, jestli je možný trojlůžkový pokoj?
děkuji a přeji krásný den

CK Metal

Dobrý den,

ano, jsou možné i třílůžkové pokoje.
Přeji hezký den Tým CK Metal tel.: +420 547 385 464, www.ckmetal.cz

Marcela

Dobrý den, mám stejný dotaz jako paní Langrová, který jste asi nepochopili správně. Týká se toho, jestli neplánujete zájezd pouze s návštěvou ateliérů bez dalších programů, který by byl např. na 1–2 dny. děkuji Marcela

CK Metal

Dobrý den,

omlouváme se za nepochopení :-), neplánujeme, protože opravdu ateliéry nejsou tak velké jako Disneyland a není možné být na místě 9hod. I ateliéry doporučují max. 4–5hod. prohlídky a víc ne. Řidič ze zákona musí mít 9-hodinovou přestávku pro další jízdu, proto musí být vždy naplánovaný program tak, aby se zákazníci nenudili, vše viděli a řidiči měli splněnou danou pauzu.
Přeji hezký den s pozdravem Tým CK Metal tel.: +420 547 385 464, www.ckmetal.cz

Adéla Koupá

Dobrý den, chci se zeptat zda je plavba po Temzi dobrovolná?
Dekuju, Koupá

CK Metal

Dobrý den,

nemusíte na loď, jen upozorňujeme, že je to převoz, na který navazuje kompletní program, proto je to nutností, ale můžete mít samozřejmě individuální program.
Přeji hezký den
CK Metal 2018 S pozdravem Tým CK Metal tel.: +420 547 385 464, www.ckmetal.cz

Lucie Dospělová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co mám dělat v případě, že bych na zájezd chtěla uplatnit příspěvek od zaměstnavatele? Běžně to u nás chodí tak, že faktura vystavená Vámi přijde do zaměstnání. Nevím, jestli je to vůbec možné a jak poté postupovat. Děkuji za radu a přeji pěkný den :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucko, pokud potřebujete proforma fakturu pro svého zaměstnavatele, například pokud nakupujete přes FKSP, vytvořte objednávku na bankovní převod. Poté se na obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Kde uplatnit“."

V případě platby přes proforma fakturu dojde k úpravě doby splatnosti, není tak třeba uhradit do 2 pracovních dní, jak standardně píšeme. Samozřejmě chápeme, že vyřizování proforma faktury může zabrat trochu času a proto vám na připsaní platby výjimečně počkáme týden. S pozdravem, David.

CK Metal

Dobrý den,

zavolejte si prosím na tel.: + 420 547 385 464 a my Vám vše vysvětlíme, není problém kupovat zájezd přes FKSP.
N. Sklenářová: přehled zájezdů pro CK Metal 2018
S pozdravem Tým CK Metal tel.: +420 547 385 464, www.ckmetal.cz

Nikola

Dobrý den, chtěla bych se zeptat do kdy musím zaplatit zájezd když bych si ho objednala ? A voucher platí jen do 31.1.18?

CK Metal

Dobrý den,

vouchera ano, ale jak si zakoupíte u nás zájezd a dodáte voucher, tak my Vám vystavíme smlouvu a poté již spadáte pod nás a je tam splatnost až do zájezdu. Doporučujeme zakoupit co nejdříve, protože jsou omezené lístky na Harryho Pottera.
S pozdravem Tým CK Metal tel.: +420 547 385 464, www.ckmetal.cz

Hana Langrová

Škoda, že nejí zájezd je do ateliérů Harryho Pottera. V Londýně už jsem byla 4×, tak ne to v takovém rozsahu neláká. Neplánujeme udělá akci s přespání jen na tohle?):)

CK Metal

Dobrý den,

i doporučení z ataliéru je max. prohlídka cca 5hod. , ale víc ne, opravdu to na delší prohlídku není. Vy tam jste cca 3,5 – 4hod. a to si myslíme, je velmi dostačující a můžete si udělat i vlastní program a poté jít jen do ateliérů.
S pozdravem Tým CK Metal tel.: +420 547 385 464, www.ckmetal.cz

RADKA

Dobrý den nebude možné termín v květnu nebo červnu děkuji.Francová

Slevomat.cz

Dobrý den, Radko, momentálně takovou nabídku u nás nemáme, ale pokud mohu doporučit, nastavte si odběr novinek od poskytovatele, aby Vám případná nabídka neotekla. Hezký den Jana

Bára

Dobrý den, můžu se jen zeptat, kolik času je na prohlídku ateliérů Harry Potter? Pokud bychom chtěli navštívit jiné místo v Londýně, než nabízíte v rámci zájezdu, je to možné?
Děkuji a přeji krásný den

CK Metal

Dobrý den,

budete v ateliérech cca 3hod., to je čas, který je naprosto vyhovující. Můžete samozřejmě navštívit i jiné místa a mít individuální program, jen je nutné tuto informaci sdělit průvodci.

S pozdravem
Tým CK Metal
tel.: +420 547 385 464

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru