6chodové menu kombinující španělskou a českou kuchyni: bizoní steak i jelítko
Přehled nabídky
Je pro vás španělská kuchyně španělskou vesnicí? Nejvyšší čas tuhle barevnou vísku navštívit!
Na první pohled by se mohlo zdát, že španělská a staročeská kuchyně mají pramálo společného. Na první ochutnání ale změníte názor. V restauraci Hacienda La Bodega pro vás připravili tzv. fusion menu, tedy takové, které kombinuje dvě různé gastronomie. A výsledek? Stojí za to!
Naservírují vám celkem 6 chodů, ale chutí zkusíte ještě více – třeba špecle hned na tři způsoby. Co se týče masa, i tady je paleta pestrá: ochutnáte roastbeef, kachní rillettes, jelítko a jako zlatý (nebo růžový?) hřeb večera se podává bizoní steak připravený tak, jak ho máte rádi.
Omrkněte i nápojový lístek, kde vás zaujme škála piv od Staročeského Malvazu přes Heineken a Weizenbier až po mexické speciály, několik stran má vinný list a nechybí ani skvělé rumy.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.