Moderní degustační menu: kachní prso s řasou Nori i telecí tataráček
Přehled nabídky
Žádá si den trochu změnu? Nadělte mu vymazlené menu.
Jste milovníkem gurmánských zážitků nebo máte nějakého ve svém okolí? Udělejte si radost návštěvou střešní restaurace Sunset na 5chodové degustační menu, které sestavil šéfkuchař Petr Erin Kováč, prezident Culinary Clubu. Parádní výhled je zde bonusem k úžasnému jídlu.
Jídla vám připraví špička v oboru. Mistr kuchyně vařil pro vládní činitele a velvyslance, pracoval v zahraničí, zejména ve Francii a na Kubě, a zkusil si i roli osobního kuchaře. Máte se nač těšit!
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.