Termín
Platnost do 8. 4. 2018.
V ceně
Moderní vyladěné menu pro 2
- Studený předkrm / 2× 40 g
Telecí tataráček s lanýžovým olejem, hrášková espuma, panchetový chips - Polévka / 2× 0,1 l
Bouillabaissa se šafránovým olejem - Teplý předkrm / 2× 70 g
Králičí játra konfitovaná v přepuštěném másle, celerové pyré, olej z indického kari - Hlavní chod / 2× 100 g
Kachní prso s řasou Nori, karotková roláda plněná pastou z mladého hrášku s irským mechem, jus z pečeného celeru, sakura - Dezert / 2× 100 g
Karamelový mousse se slaným karamelem a lískovými oříšky
Omezení
Můžete využít do 8. 4. 2018
- Rezervace: místo si zamluvte na tel. 545 176 565. Pokud chcete mít jisté místo na víkend, proveďte rezervaci co nejdříve.
- Parkování: před budovou (po-pá od 18.00 zdarma a v sobotu zdarma po celý den), ve vnitrobloku je parkoviště placené.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Žádá si den trochu změnu? Nadělte mu vymazlené menu.
Jste milovníkem gurmánských zážitků nebo máte nějakého ve svém okolí? Udělejte si radost návštěvou střešní restaurace Sunset na 5chodové degustační menu, které sestavil šéfkuchař Petr Erin Kováč, prezident Culinary Clubu. Parádní výhled je zde bonusem k úžasnému jídlu.
Jídla vám připraví špička v oboru. Mistr kuchyně vařil pro vládní činitele a velvyslance, pracoval v zahraničí, zejména ve Francii a na Kubě, a zkusil si i roli osobního kuchaře. Máte se nač těšit!