Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Malířem za víkend – kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Simona Szaboova

Dobry den, mam velmi nadanou dceru, ale zatim ji je jen 10 let. Bylo by mozne aby se kurzu take zucastnila?

Slevomat.cz

Dobrý den, kurz je vhodný pro děti od 12 let, horní hranice je bez omezení. U mladších dětí je doporučena účast pouze po konzultaci. Doporučila bych Vám tedy kontaktovat telefonicky pořadatele kurzu a popovídat si s nimi o Vaší dceři. :) Hezký den, Tereza.

Radmila Kučerová

Dobrý den. Na takovém kurzu jsem byla. Komu udělá radost, že nakreslí přesně to (a v přesné velikosti!), co si zvolil, tak kurz splnil účel. Učí této technice – formou přenášením bodů, to je – ta pravá mozková hemisféra. S výtvarným, či dokonce uměleckým nadáním to ovšem nemá žádnou souvislost. Snad že by to v někom probudilo chuť v tom přenášení bodů pokrčovat dál a dál se v tom nějak vyvíjet. Jde v podstatě o technickou záležitost.

Slevomat.cz

Dobrý den, Radmilo, děkujeme za Váš názor. U této nabídky se nezmiňujeme o tom, že se jedná o kurz, který z člověka udělá umělce. Tento kurz je pro zapojení pravé mozkové hemisféry a toho účastník docílí. Hezký dne Jana

Atelier Mozaika

Dobrý den Radmilo. Vážíme si Vašeho názoru i podnětu a dovolte mi ještě připojit komentář za náš ateliér. Nevím, zda jste byla na kurzu u nás, ale v rámci naší výuky víkendového kreslení první den žádné body jako pomůcku nepoužíváme. První den se naopak snažíme předat maximum informací a cvičení pro zvládnutí všeho potřebného v základech kresby od vnímání linií, hran, světla, stínu, mezer – negativních prostorů, dále pak tomu, jak se pracuje s nástroji – techniky stínování, kresba vlasů a pod. Toto vše pak druhý den aplikujeme na konkrétním obrázku – portrétu. A ano, tento den si účastníci pomáhají v přesnosti kresby technikou přenášení bodů, poněvadž jeden den skutečně nestačí k tomu, aby měli perfektně vycvičené oko pro kresbu 1:1. V rámci kresby portrétu se však snažíme, aby postupně od pomocných bodů upouštěli a více si věřili a zkoušeli kresbu od oka. Dvoudenní kurz u nás zahrnuje hodně nových informací pro začátečníky a přenášení bodů považujeme za dočasnou pomůcku, za kterou se nemusí nikdo stydět a nestyděl se ani Vincent Van Gogh a jiní velcí umělci ve svých počátcích..-)). Je naprosto jedno, jakou formou se kdo učí a čím si pomáhá, stejně jako klavíristé začínají tím, že nad notami mají napsaný prstoklad a to pouze do té doby, dokud je potřeba..-))
Přeji Vám krásný den a hodně tvůrčí energie..-))
S pozdravem
Pavla Macháčková

Klára Soukupová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li je tento kurz vhodný i pro dospělé. Manžel projevil v minulosti zájem a chtěla bych mu to dát jako dárek.

Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Kláro, jediné věkové omezení je to, že všichni účastníci musí mít alespoň 12 let.Věřím, že váš manžel toto splňuje a kurz se mu bude líbit ;) Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru