Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Ovocný nepečený cheesecake s pravým mascarpone

4,6 / 5 Osvěžovna Brno - Černovice  (mapa) 70 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martina

Dobrý den, vaše dorty jsou chuťově dobré ale na vzhledu by jste měli ještě zapracovat. Je škoda je tak odflaknout. Říká se že jíme i očima . Fialová

Osvěžovna

Dobrý den, děkuji za komentář. Bohužel nemám profesionální fotografie. Na vzhledu mi záleží a snažím se na něm pracovat. Pokud ale máte nějaký tip, aniž by měl vliv na chuť, budu Vám vděčná. Děkuji a přeji krásné svátky.

Eva

Dobrý den, jaká je hmotnost dortu? Děkuji za odpověď.

Osvěžovna

Dobrý den, hmotnost je 950g.
Děkuji za dotaz a přeji krásný den.

Jana

Tak to je opravdu škoda! Také jsem měla zájem si dort objednat, ale bohužel chtěla bych profesionální práci. I já dokážu udělat úhlednější dorty, tato „nedbalá elegance“ se mi nelíbí. Všimla jsem si, že to frčí i u Kolbaby, ale lidem se to asi líbí a ještě to chválí…

Osvěžovna

Dobrý den, náš cheesecake je chválen především pro svoji chuť. Mnohdy dorty vypadají upraveně, ale chuť bohužel zklame. Děkuji za názor a přeji krásný den.

Ina

Dobrý den, dort na upoutávacím obrázku vedle kávy vypadá úplně jinak než fota dortů níže. Jak vypadá teda doopravdy? Krásný jako na horním fotu či takový ,,neupravený,, jako dole? Díky za info :)

Osvěžovna

Dobrý den, úvodní foto je pouze ilustrační. Cheesecake bez retuše i reakce na něj můžete podrobněji vidět na FB stránkách. Děkuji za dotaz a přeji krásný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru