Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vinařský pobyt v Bořeticích: degustace, hostina a neomezená konzumace vín

4,4 / 5 AB Sklípek Jižní Morava (mapa) 169 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku AB Sklípek

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Jiz po páté jsme byli u Andreje a naprostá spokojenost jako vždy. Děkujeme a za rok nashledanou.

Radoslava
Degustace, neomezená konzumace vín a nealko nápojů
Moravské dobroty, kuřecí a vepřové steaky, klobásy
Připlatit si můžete i druhý večer ve sklípku
2 osoby • 3 dny (2 noci)
Degustace, neomezená konzumace vín a nealko nápojů
Moravské dobroty, kuřecí a vepřové steaky, klobásy
Připlatit si můžete i druhý večer ve sklípku

A teď jedna moravská lidová: „Bořeticeee, chci vás víceee!“

Víno teče proudem, z grilu voní maso, na rožni se točí sele, na talíři kroutí vinné klobásky a stůl se prohýbá pod moravskými specialitami. Výjev z ráje? Kdepak! Popis vaší dovolené v Bořeticích, kam vás zve AB vinný sklípek a penzion Pazderkovi. Na tyhle tři dny jen tak nezapomenete (no, jedině byste to s vínem přepískli).Ubytujete se nad sklípkem nebo v penzionu, který je asi 600 metrů od něj. Pokoje vám přidělí podle obsazenosti: jsou spíše jednodušší, dva mají společnou koupelnou a čtyři koupelnu vlastní, na většině z nich je televize a ve všech se připojíte k Wi‑Fi.

To hlavní se ale odehraje ve vinném sklípku. Jeho návštěvu a program na jeden večer máte v ceně, ale protože je velmi pravděpodobné, že se vám tu zalíbí, můžete si ho za 290 Kč/os. zopakovat i druhý večer.

Raut, večeře, degustace a neomezená konzumace vín

Jste na Moravě, takže se připravte na nevídanou pohostinnost: po cestě budete vyhládlí, hned na úvod vás tedy pohostí předkrmy (škvarková pomazánka, chléb s domácím uzeným, se sádlem, cibulkou a husími játry), mezitím se na venkovním grilu budou chystat steaky a vinné klobásky (druhý večer sele).Se slehnutím vám po večeři pomůže domácí ořechovice, a pak už se sklepmistrem přikročíte k tomu nejdůležitějšímu – degustaci přívlastkových vín, která sbírají medaile u nás i za hranicemi. Během hodiny u beček ochutnáte 8 vzorků, a pak můžete opět zasednout ke stolu, tentokrát plnému moravských specialit a koštovat podle libosti sudová, převážně také přívlastková vína.

Nahoru