343 Kč za balíček ročního předplatného časopisu F.O.O.D. a praktické kuchařky dle výběru
Přehled nabídky
František Oddaně Okusuje Dort? Fenykl Obecný Ochutí Divočinu? Fascinující Obyčejné Okouzlující Dobré! S dnešním voucherem vás čeká roční předplatné kulinářského časopisu F.O.O.D.!
Těšte se dvanáct čísel plných rad, receptů a tipů z gastronomie. Nahlédnete pod pokličku profesionálům i běžným milovníkům vaření, v každém vydání na vás čeká luxusní kulinární výlet do historie i novinky a trendy, které hýbou světem současného vaření. Proslulá jídla národních kuchyní poznáte krok za krokem.
Obzory milovníkům jídla a pití rozšiří znalecký Vinný sklípek. V něm najdete vyčerpávající sortiment informací o vínech jak světových, tak domácích včetně přesných informací o jejich producentech či dovozcích.
Vzhledem k univerzálnímu tématu, jakým jídlo je, i ke stále rostoucí oblibě světových kuchyní u nás, jsou recepty a informace o „kosmopolitní“ kuchyni nedílnou součástí časopisu. Zároveň si ale F.O.O.D. klade za cíl vracet se k tradiční české kuchyni, objevovat zapomenuté osobnosti národní gastronomie a přinášet krásné domácí, tradiční a „veřejným stravováním“ neponičené recepty, na které můžeme být opravdu hrdí. Návrat ke kořenům a k regionální kuchyni je také celosvětovým kulinárním trendem – i v této oblasti bude F.O.O.D. rád vaším lahůdkovým průvodcem.
Vyberte si předplatné (12 čísel) s knihou dle vlastní chuti:
100 nejkrásnějších receptů časopisu FOOD – reprezentativní kuchařská publikace, která je členěna do několika přehledných oddílů (Chuťovky a delikatesy, Polévky a krémy, Hlavní jídla, Nejen maso, Ovoce a dezerty) a každý recept doprovázejí informace, tipy a know-how. Mimořádně pohledné recepty jsou zároveň snadné na přípravu. Tato kniha je krásným dárkem nejen pro ty, kdo rádi vaří, ale i pro všechny, kdo pokládají gastronomii za součást životního stylu.
Markéta Hrubešová: Tak vařím já – úspěšná česká herečka, nyní známá z televizních obrazovek i jako zdatná kuchařka, představuje své recepty. Z dědictví po babičce a z dalších zdrojů převzala tradiční postupy, avšak snaží se českou i středomořskou kuchyni servírovat v lehké a stravitelné podobě. Pro moderní a zaměstnanou ženu, která potřebuje nasytit hladové krky během krátké doby, rovněž autorka vybrala ta jídla, jejichž příprava je časově nenáročná. Názorná publikace má více než 300 fotografií.
Jak objednat zboží
- Aktivaci předplatného proveďte do 3. 4. 2012 na e‑mailu slevovaakce@mf.cz.
- Do předmětu uveďte číslo voucheru + název časopisu FOOD a do obsahu sdělení napište celé jméno a doručovací adresu odběratele.
- Nabídka platí pro doručování na adresy v ČR a pouze pro nové předplatitele.
- Svou objednávkou předplatitel souhlasí s dodacími podmínkami a zpracováním osobních údajů.
- Předplatné začíná od č. 5 a knihy se budou rozesílat v týdnu od 9. 4. 2012.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.