Práce sládka je náročná, radši si na cestu domů zajistěte řidiče.
Jen si tu šichtu představte: celý den budete asistovat sládkovi při vaření piva, což obnáší také řádnou degustaci všeho, co v minipivovaru Hasič teče. A abyste takový den ustáli, nakopnete se k tomu ráno pivní pálenkou. Takže toho řidiče (nebo dobře zjištěné autobusy) budete opravdu potřebovat. Tím spíš, že pojedete obtěžkáni čtyřmi 1,5litrovými lahvemi.
Pro další várku pivka, konkrétně toho, které tu společně uvaříte, si dojedete za 4–8 týdnů od akce. Dostanete ho ve vratném 10litrovém Kegu s pípou.
V nabídce jsou vouchery pro 1 až 4 osoby. A co vše vás během 10 hodinčeká?Uvidíte celý proces výroby od začátku až do konce, seznámíte se s recepturami, technologií, jednotlivými etapami přípravy a vaření i surovinami. Aby vám síly stačily, v poledne si dáte oběd a připravené bude i studené občerstvení.