Degustace nejlepších medovin roku 2017: klasické i speciální, pro 1 nebo pro 2
Přehled nabídky
Je zbytečné mazat někomu med kolem pusy – medovina v puse je 100× lepší nápad. Vaše sladké řeči pak budou neodolatelné.
Kde můžete ochutnat prvotřídní medoviny? V každé restauraci se vám to nezadaří a bohužel ani v každé druhé. To nej za rok 2017 vám ale nabídne Medovinárna. Medovinový salónek je tady pro vás připraven od úterý do soboty v časech 14.30, 15.30, 16.30, 17.30, 18.30 a 19.30.
Degustace trvá zhruba 20–30 minut a zkusíte více archivních vzorků, než je možné při běžné degustaci. Když vám nějaká medovina zachutná, můžete si ji hned koupit. V prodejně mají okolo 100 druhů vyráběných tradičním způsobem bez náhražek převážně od regionálních výrobců.
Tip: Máte v okolí milovníka medoviny? Pak jste pro něj právě našli parádní vánoční dárek! Ochutnávka nových druhů a možnost dozvědět se zajímavé informace ho jistě potěší.
Nejlepší medoviny roku: klasické i speciální
Můžete se těšit na pestrou škálu vzorků: ochutnáte klasickou medovinu, druhovou medovinu považovanou za jednu z největších delikates, medovinu dochucenou bylinkami nebo kořením, speciály melomelu nebo cyser a také 3 vzorky archivních medovin zrajících v dubových sudech, z nichž minimálně jedna ponese titul Nejlepší medovina světa.
Teď máte skvělou příležitost poznat, jak chutná pravá poctivá medovina.