Najezte se sezónně: Nápadité dýňové podzimní menu o 3 chodech
Přehled nabídky
Nejenom halloweenské čarodějky dokážou z dýně vykouzlit zázraky.
O barvách podzimu se učí už v mateřské škole. Že má ale podzim i své typické chutě, bývá občas přehlíženo. Každý gurmán vám potvrdí, že jídlo nejlíp chutná, když je uvařeno z čerstvých sezónních ingrediencí. A co lepšího by mohlo posloužit jako základ vynikajícího podzimního menu než chutná dýně?
Přesně tímhle směrem se ubíraly myšlenky šéfkuchaře Restaurace U Jabloně, který pro vás připravil vychytané 3chodové dýňové menu. Sezónní pochutnání můžete zapít točeným Bernardem nebo se prohřát svařeným vínem či džusem, mrkněte na nabídku nápojového lístku.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.