Jak chutná Španělsko: tapas, sýry, jelení krkovice či kachní prso a dezert pro 2
Přehled nabídky
Jediná věc, kterou Španělé nikdy neodloží na „mañana“, je pozvání ke stolu.
Když se řekne španělská kuchyně, rozzáří se oči jedlíků a často zazní i uznalé pomlasknutí. Středomořské speciality jsou totiž jedna báseň, temperamentní jako místní obyvatelstvo a stejně rozmanité jako zdejší krajina. I vás o tom přesvědčí v Restaurante Bar de Tapas el Cid.
Přijďte ve dvou, pohodlně se usaďte a nechte se okouzlit čtyřmi chody, které budou postupně přinášet na váš stůl. Bavit se budete od předkrmu až po sladkou tečku. Zkusíte typické tapas, několik druhů sýrů i dezert plný ořechů. Stačí se jen rozhodnout mezi dvěma hlavními chody – vyhraje to u vás jelení krkovice, nebo kachní prso?
Na vaše blaho bude dohlížet milý personál – namíchají vám koktejly i jiné drinky z nápojového lístku. Skvělou kulisou vaší hostiny pak bude originální interiér, který zdobí sušené šunky i obrazy plzeňského malíře Jiřího Kovaříka s motivy koridy. A čas od času tu hraje i živá hudba.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.