Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Food Film Fest: filmy, přednášky a diskuse o jídle a pití i s degustacemi

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (4)

Termín

1 osoba

Vstup na Food Film Fest, 1. blok Vegan labužníkem

  • Místo: NTK, Ballingův sál
  • Program:
    • 11.00 úvodní slovo: Marek Janáč (Vesmír)
    • 11.05 film Dobrý–Lepší–Vegan?
    • 12.00 diskuse s prof. Františkem Vyskočilem (neurofyziolog) a Karlem Houdkem (lektor bojových sportů, který žije 15 let na veganské dietě)
  • Veganské degustační menu (připravuje Jan Havaš a jeho tým)
    • tatarák z řepy
    • hummus
    • dýňové curry 

Omezení

Platba je možná jen platební kartou.

Rezervace není nutná. Při příchodu se prokážete kódem voucheru a Food Film Fest je váš. 

Voucher na konkrétní termín nelze stornovat ani refundovat.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

70 Kč −30 % 49 Kč
70 Kč −30 % 49 Kč
250 Kč −20 % 199 Kč
250 Kč −20 % 199 Kč
250 Kč −20 % 199 Kč
250 Kč −20 % 199 Kč
250 Kč −20 % 199 Kč
250 Kč −20 % 199 Kč

Informace se dají získávat různě, třeba očima a ušima. Ty o jídle a pití se ale nejlépe vstřebávají ústy.

Více vědět znamená lépe jíst. To je motto Food Film Festu, kde se dozvíte spoustu užitečných, nových a zajímavých informací o jídle a pití. A aby se vám hned nevykouřily z hlavy, upevníte vše také ochutnávkami. Akce se koná 28. 10. 2017 v Národní technické knihovně a v nabídce jsou vstupy s degustacemi na čtyři různé bloky.

Filmy doplňují přednášky a diskuse s odborníky, ale hlavně během nich nebo po nich sami ochutnáte to, o čem je řeč. Budou to veganské speciality, masa mnoha druhů, nebo dáte přednost „tekutým“ tématům?

Přečtěte si více o jednotlivých blocích a ať vám informace chutnají!

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita