Termín
V ceně
1 osoba
Vstup na Food Film Fest, 1. blok Vegan labužníkem
- Místo: NTK, Ballingův sál
- Program:
- 11.00 úvodní slovo: Marek Janáč (Vesmír)
- 11.05 film Dobrý–Lepší–Vegan?
- 12.00 diskuse s prof. Františkem Vyskočilem (neurofyziolog) a Karlem Houdkem (lektor bojových sportů, který žije 15 let na veganské dietě)
- Veganské degustační menu (připravuje Jan Havaš a jeho tým)
- tatarák z řepy
- hummus
- dýňové curry
Omezení
Rezervace není nutná. Při příchodu se prokážete kódem voucheru a Food Film Fest je váš.
Voucher na konkrétní termín nelze stornovat ani refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
V ceně
1 osoba
Vstup na Food Film Fest, 2. blok Barbecue
- Místo: NTK, Ballingův sál
- Program:
- welcome snack: pastrami v placce naan z tandooru
- 13.00 úvodní slovo: Zdeněk Marcín (Pražský kulinární institut)
- 13.10 film Barbecue (101 min), Austrálie
- 1. masová přestávka: tatarák z vyzrálého a nevyzrálého masa
- 2. masová přestávka: vepřový pluma steak z tandooru (Grill-bistro Farma Jonáš)
- good bye degustace: vyzrálé steaky z vysoké roštěné na grilu včetně 200 dní stařeného kusu vs. maso čerstvé
Rezervace není nutná. Při příchodu se prokážete kódem voucheru a Food Film Fest je váš.
Voucher na konkrétní termín nelze stornovat ani refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
V ceně
1 osoba
Vstup na Food Film Fest, 3. blok Od genetiky k pálenkám
- Místo: NTK, Ballingův sál
- Program:
- 16.00 úvod k filmu: Marek Janáč (Vesmír)
- 16.05 film „Bachovy bobule“ (22 min)
- 16.30 diskusi po filmu moderuje Marek Janáč, jeho hosty budou prof. Jana Hajšlová a prof. Karel Melzoch (rektor VŠCHT)
- 17.00 prof. Karel Melzoch: Ovocné destiláty
- 17.15 Martin Žufánek: Lovec aromat
- Degustační menu:
Omezení
Rezervace není nutná. Při příchodu se prokážete kódem voucheru a Food Film Fest je váš.
Voucher na konkrétní termín nelze stornovat ani refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
V ceně
1 osoba
Vstup na Food Film Fest, 4. blok Magický svět ginu
- Místo: NTK, Ballingův sál
- Program:
- 18.30 úvodní slovo a welcome drink
- 18.35 film Gin: The Movie
- 19.30 diskusní panel a ochutnávka: Kateřina Kluchová (Beefeater Ambassador ČR), Martin Žufánek (Lihovar Žufánek)
- Filmové menu k degustaci:
Omezení
Rezervace není nutná. Při příchodu se prokážete kódem voucheru a Food Film Fest je váš.
Voucher na konkrétní termín nelze stornovat ani refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Informace se dají získávat různě, třeba očima a ušima. Ty o jídle a pití se ale nejlépe vstřebávají ústy.
Více vědět znamená lépe jíst. To je motto Food Film Festu, kde se dozvíte spoustu užitečných, nových a zajímavých informací o jídle a pití. A aby se vám hned nevykouřily z hlavy, upevníte vše také ochutnávkami. Akce se koná 28. 10. 2017 v Národní technické knihovně a v nabídce jsou vstupy s degustacemi na čtyři různé bloky.
Filmy doplňují přednášky a diskuse s odborníky, ale hlavně během nich nebo po nich sami ochutnáte to, o čem je řeč. Budou to veganské speciality, masa mnoha druhů, nebo dáte přednost „tekutým“ tématům?
Přečtěte si více o jednotlivých blocích a ať vám informace chutnají!