Menu dotažené do detailu: 4 nápadité chody a víno pro 2 labužníky
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 3. 2018.
V ceně
- 2× amuse-bouche (malý předkrm)
- 2× Prosecco Corte delle Calli, 0,15 dl
- 2× crème brûlée z kachního foie gras s meruňkami, fíky a čokoládovou omáčkou (100 g)
- 2× hovězí flap steak (180 g), špecle, kapusta, pyré z mladého hrášku a omáčka Albufera
- 2× sklenka vína Cabernet Moravia, 0,15 dl
- vinařství Patria Kobylí, Velkopavlovická oblast
- 2× pěna z mascarpone s višňovým sorbetem a mandarinkami (100 g)
- pečivo
- karafa s vodou
Můžete využít do 31. 3. 2018
Rezervace: Stůl si zamluvte alespoň 24 hodin předem na mailuinfo@nuancerestaurant.cz nebo na telefonu 224 247 400.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Tohle menu z restaurace Nuance je zážitek. Zážitek, který se dá sníst!
Přijďte do restaurace Nuance na Starém Městě zjistit, jaký je rozdíl mezi obyčejným a neobyčejným jídlem. Zdejší kuchyni vládne Michal Paulík, mladý šéfkuchař, který pro vás i váš doprovod sestavil vyladěné menu o 4 chodech.
Zlatým hřebem hostiny je hovězí flap steak s hráškovým pyré, krom jednotlivých chodů si také oba vychutnáte sklenku prosseca a vína Cabernet Moravia z vinařství Patria Kobylí. Opomenout nejde ani finální pěnu z mascarpone, která se podává s višňovým sorbetem.
Drobných chuťových rozdílů – nuancí – dosahují kuchaři použitím bylinek, kvalitního masa a ne zcela běžných druhů zeleniny. Jejich kulinářské umění doplňuje v interiéru i to výtvarné. Mezi jednotlivými chody se pokochejte díly současných českých sochařů a třeba i vinným lístkem, který vás jistě inspiruje k delšímu posezení.