Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vánoční balíček – Dvě hodiny romantiky v privátním wellness pro dva

4,6 / 5 Welneska Pardubice  (mapa) 79 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Iveta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné tento balíček uplatnit i o víkendu? A bylo by možné si wellness rezervovat i v dopoledních hodinách? Předem děkuji za Vaši odpověď.

Welneska

Dobrý den, ano tento balíček lze uplatnit i o víkendu a po domluvě, také o víkendu. Předem si vždy zavolejte na naši recepci ohledně volné rezervace na Váš termín. 🙂 tel: 737 107 807

Terka Kudrnová

Dobrý den, mám dotaz zda datum platnosti do 31.12.2017, znamená datum do kdy bude platná sleva? Dříve zde byly vyobrazeny hodiny a minuty, které se odpočítávaly do konce slevy. Děkuji

Welneska

Dobrý den, v případě jakýchkoli dotazů prosím volejte na tel. 737 107 807. V pří­padě nepřijetí hovoru voláme zpět jakmile je to možné.
Děkujeme a přejeme hezký večer.
Welneska

Květa

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, v čem spočívá sleva vánočního balíčku – romantika v privátním welness oproti ceníku na stránkách. Měli jsme zájem o variantu all inclusive a tu má welness v ceníku za 1.990,– Kč, při nákupu voucheru na jejich stránkách za 1.690,– Kč a zde na Slevomatu je akce nabízena po slevě za 1.989,– Kč. Navíc v balíčku vidíme pouze krabičku s mušlí a pískem, ale je možné, že jsme něco přehlédli. Děkuji za odpověď.

Welneska

Dobrý den, tohle je speciální Vánoční akce, kde krom dárkového poukazu, který má navíc platnost až do června 2018, získáváte i dárkové balení v podobě krabičky s pískem. Součástí balení je voucher, který je nešťastně zobrazen až na druhé fotografii v galerii, což jsme bohužel nemohli ovlivnit. V případě nejasností prosím volejte na 737 107 807, vše Vám vysvětlím :). Ceny uvedeny v ceníku jsou za samostatné vouchery bez dárkového balení. Hezký den Welneska :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru