Tři dny pohody ve Valticích – wellness, tříchodová večeře i ochutnávka vín
Přehled nabídky
„Co je v domě, není pro mě,“ říká se. Jenže v Besedním domě ve Valticích je všechno jen pro vás!
Vydejte se společně do Valtic, hlavního města vína. Na 3 dny se zabydlíte v okouzlujícím Besedním domě, který byl v letech 2014 a 2015 oceněn jako hotel roku institucí Czech Hotel Awards a v roce 2017 se stal absolutním vítězem kategorie 3* hotelů. Pokud se mrknete na hodnocení od předchozích zákazníků, uvidíte, že právem.
Na pobyt se dá vyrazit až do 27. dubna 2018, takže je to i boží vánoční dárek. Co takhle voucher položit pod stromeček rodičům nebo vaší drahé polovičce a přidat k tomu lahev dobrého vína? |
V balíčku máte bohaté bufetové snídaně, skvělou tříchodovou večeři i prohlídku starobylého zámeckého sklepení s ochutnávkou těch nejlepších moravských vín. A pokud zatoužíte po naprostém nicnedělání, naložte se do wellness. Zůstat tu můžete klidně celý den díky neomezenému vstupu.
Ve valtickém zámeckém sklepě dostanete sklenku a s průvodcem projdete celé starobylé podzemí. Těšte se na odborný výklad i na ochutnávání vzorků valtických vín. Program trvá asi 60 minut a po něm vám rádi doporučí, kam se dál odebrat k neřízené degustaci excelentních vín. |
Pohoda v kraji vína
Po příjezdu se zabydlíte v elegantním dvoulůžkovém pokojíku, který kopíruje současné trendy v designu i hotelovém vybavení. Milovníci moderní techniky zajisté ocení možnost nastavit si dálkovým ovladačem romantické osvětlení ložnice podle momentální nálady. Samozřejmostí je tu lednice i vlastní koupelna s vanou či sprchou.
Lenošení v přepychovém wellness centru
V hotelovém wellness centru se ponoříte do slastných chvilek ve vířivce, užijete si finskou saunu, případně se uvolníte při masáži. Při každé návštěvě wellness obdržíte osušku a prostěradlo do sauny, župan je možné zapůjčit na recepci.
Cesta do gastronomického ráje
V přízemí hotelu najdete prvorepublikovou kavárnu, kde si pak můžete vychutnat jak snídaně formou bufetu, tak i denně pečené vyhlášené dorty.Kuchyně hotelu využívá v maximální míře lokální suroviny, ať již se jedná o pohořelické ryby, sýry z farmy Pálava, či zeleninu od lokálních dodavatelů. Jídelní lístek vždy obsahuje poctivou českou kuchyni, také ale čerpá inspiraci ze zahraničí – ochutnat zde můžete například francouzský rillettes, domácí kachní paštiku či králičí terinku.