




Pasta z mletých chilli papriček odrůdy Habanero pro pikantní zážitky
Přehled nabídky





Ať si říká, kdo chce, co chce, staročeské slovíčko „včil“ musí být příbuzné s „chilli“. Pálivost chilli vás přece nenechá na pochybách, že žijete tady a teď.
Vyzkoušejte pikantní pastu Mayapan chilli z papriček odrůdy habanero, která je považována za jednu z nejpikantnějších vůbec. Je ideální pro dochucení polévek, omáček nebo i dalších pokrmů. Jen buďte opatrní, stačí opravdu málo!
Sklenička obsahuje 200 g pasty a už jedna lžíce dokáže s jídlem udělat divy.
Chilli je obecně bohaté na antioxidanty, vitaminy a důkladně také pročišťuje dutiny. Pomáhá snižovat cholesterol. Jen samotné papričky Habanero obsahují ve stopovém množství několik desítek užitečných látek. A prý mohou mít i afrodiziakální efekt ;)
Jedná se o přírodní produkt bez chemických a konzervačních látek, barviv, aromat, zahušťovadel a glutamátu. Na konzervaci je tu použita výběrová mořská sůl a to v minimálním nutném množství.
Jaký je rozdíl mezi červeným a žlutým habanerem a do čeho se která pasta hodí?
Červená varianta má 100 000 pálivých jednotek. Díky příjemně štiplavé, avšak výrazné, chuti se hodí jako doplněk k přípravě polévek, omáček, boloňských omáček, karbanátků, na topinky a jednohubky, do máslových a majonézových základů a dalších pokrmů. Žlutá varianta má 80 000 pálivých jednotek. Má příjemně nasládle štiplavou chuť. Je výborná do těstíček nebo přímo na potření a zapékání pokrmů. Chuťově se hodí na lehká masa, ryby a mořské plody, opékanou a grilovanou zeleninu, do slaných palačinek, k šunce a sýrům atd. Jak vypadá červená i žlutá pasta na „talíři“? |
Podívejte se i na další nabídky společnosti Mayapan Chilli ZDE.
Adresa pro případné vrácení zboží:
D.H. DRACOM, Čeladince 109, 956 16, Slovenská Republika