Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ukázkové kurzy vaření s šéfkuchařem Honzou Řepou

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (6)
  • Rezervace není nutná, na daný kurz přijďte s vytištěným voucherem.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 799 Kč −72 % 499 Kč
1 799 Kč −72 % 499 Kč
1 799 Kč −72 % 499 Kč
1 799 Kč −72 % 499 Kč
1 799 Kč −72 % 499 Kč
1 799 Kč −72 % 499 Kč
1 799 Kč −72 % 499 Kč
1 799 Kč −72 % 499 Kč
1 799 Kč −72 % 499 Kč
1 799 Kč −72 % 499 Kč
1 799 Kč −72 % 499 Kč
1 799 Kč −72 % 499 Kč

V jedné pohádce táhli, táhli, ale řepu nevytáhli. Špičkový šéfkuchař Honza Řepa se však před vámi vytáhne rád!

Nakoukněte do tajů gastronomie na jednom z 6 kurzů od společnosti HOME ART, v jejichž ceně je vedle profesionálního průvodce vždy i 3chodové menu.

Na výběr je šest kurzů v délce 3–3,5 hodiny, které se konají v prodejně HOME ART v Metropoli Zličín. 

29. 4. 2013

  • 10:00 Sushi
  • 13:30 Italská kuchyně
  • 17:00 Steaky aneb jak ovládat gastronomický klenot hlavních jídel

30. 4. 2013

  • 10:00 Steaky, omáčky a rafinované přílohy
  • 13:30 Francouzská kuchyně
  • 17:00 Argentinská kuchyně

SUSHI (29. 4. od 10:00)

Co se bude podávat:

Maki Sushi
Temaki Sushi
Nigiri Sushi
Uramaki Sushi
Tradiční dochucovací prostředky – sojová omáčka, wasabi, nakládané zázvory, wakame salát, pikantní červený salátek

Rozklikněte si, co všechno na kurzu uvidíte

Jak správně a rychle uvařit sushi rýži a jak ji dochutit
Porcování a krájení ryb
Míchání wasabi
Rolování maki rolek a uramaki rolek
Příprava temaki sushi
Tvarování nigiri sushi
Servírování sushi
Ovládání japonských hůlek
Konzumování sushi s dochucovacími prostředky

Italská kuchyně (29. 4. od 13:30)

  • Tagliatelle s tomatový sugem, opečenou panchettou a lístky bazalky
  • Italské hříbkové rizoto s grilovaným kuřecím prsíčkem podávané s hoblinkami parmazánu
  • Tradiční italské tiramisu z mascarpone

Co všechno na kurzu uvidíte

Ruční výrobu domácích těstovin
Krájení a úpravu zeleniny
Přípravu hříbků
Přípravu lahodného italského rizota
Jednoduchou přípravu hoblinek z parmazánu
Marinování kuřecích prsou
Pečení kuřecích prsou
Oddělování žloutku od bílku
Práci s mascarpone
Přípravu krému
Přípravu nejvyhlášenějšího italského dezertu

Steak aneb Jak ovládat gastronomický klenot hlavních jídel (29. 4. od 17:00)

  • Grilované kuřecí prsíčko se smetanovými kapustičkami, panchettou a pečenými grenaillemi s rozmarýnem
  • Steak ze savého selátka s listovým baby špenátem a opraženými piniovými oříšky podávaný s gratinovanými brambory
  • Karamelová jablíčka s vanilkovým krémem

Co všechno na kurzu uvidíte

Marinování a pečení kuřecích prsíček
Jednoduchou a snadnou úpravu lahodných kapustiček
Přípravu delikátních a rychlých brambor
Marinování a pečení vepřového karé
Ultra rychlou úpravu čerstvého špenátu
Přípravu jedinečné rozmarýnové brambory
Přípravu tuhého karamelu
Potahování jablíček karamelem
Rychlý vanilkový krém

Steaky, omáčky a rafinované přílohy (30. 4. od 10:00)

  • Do růžova pečené francouzské kachní prsíčko Barberie s citrusovou chutney omáčkou s praženými plátky mandlí
  • Grilovaná vepřová panenka s pepřovou omáčkou a šťouchanými bramborami s koriandrovým pestem
  • Salátek z čerstvého ovoce a pomerančovým fresh juicem zagratinovaný omáčkou sabayone

Co všechno na kurzu uvidíte

Jaký je rozdíl mezi francouzskými kachními prsy Barberie a ostatní produkcí
Co je to chutney
Krájení citrusových filátek
Správné marinování masa a porcování masa
Základy správného pečení masa vcelku, aby zůstalo růžové a šťavnaté
Přípravu pepřové omáčky
Koriandrové pesto
Přípravu velmi jemných šťouchaných brambor
Jak si vyrobit domácí fresh juice bez odšťavňovače
Omáčku sabayone
Použití gratinovací pistole

Francouzská kuchyně (30. 4. od 13.30)

  • Pravá francouzská cibulačka s kapičkou cognacu se sýrovými krutonky
  • Francouzské baby kuřátko pečené na víně servírované se šťouchanými brambory s jarní cibulkou
  • Klasické crème brûllée s křupavou karamelovou krustičkou

Co všechno na kurzu uvidíte

Správné krájení cibule
Přípravu sýrových krutonků
Přípravu rychlé a lahodné francouzské polévky
Snadné rozporcování kuřátka
Přípravu tradiční zeleninovo-vinné omáčky
Odjadérkování vinných kuliček

Argentinská kuchyně (30. 4. od 17.00)

  • Pečená tortilla s nudličkami z argentinské roštěné s chile con queso, keňskými fazolkami a červenou čočkou
  • Filírovaný hovězí steak z argentinské svíčkové s grilovanou zeleninou a černými fazolemi, podávaný s pikantní salsou
  • Čokoládový krém s praženými makadamovými oříšky a smetanovou čepicí

Co všechno na kurzu uvidíte?

Jak si vybrat to nejkvalitnější maso
Správné marinování a porcování masa
Přípravu chile con queso
Práci s luštěninami
Základy správného pečení masa vcelku, aby zůstalo růžové a šťavnaté
Přípravu jednoduché grilované zeleniny
Přípravu pikantní salsy
Práci s tortillami
Přípravu rychlého poctivého čokoládového krému
Přípravu smetanové omáčky

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita