Termín
Platnost do 30. 4. 2013.
- Rezervace není nutná, na daný kurz přijďte s vytištěným voucherem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2013.
- Rezervace není nutná, na daný kurz přijďte s vytištěným voucherem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2013.
- Rezervace není nutná, na daný kurz přijďte s vytištěným voucherem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2013.
- Rezervace není nutná, na daný kurz přijďte s vytištěným voucherem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2013.
- Rezervace není nutná, na daný kurz přijďte s vytištěným voucherem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2013.
- Rezervace není nutná, na daný kurz přijďte s vytištěným voucherem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
V jedné pohádce táhli, táhli, ale řepu nevytáhli. Špičkový šéfkuchař Honza Řepa se však před vámi vytáhne rád!
Nakoukněte do tajů gastronomie na jednom z 6 kurzů od společnosti HOME ART, v jejichž ceně je vedle profesionálního průvodce vždy i 3chodové menu.
Na výběr je šest kurzů v délce 3–3,5 hodiny, které se konají v prodejně HOME ART v Metropoli Zličín.
29. 4. 2013
- 10:00 Sushi
- 13:30 Italská kuchyně
- 17:00 Steaky aneb jak ovládat gastronomický klenot hlavních jídel
30. 4. 2013
- 10:00 Steaky, omáčky a rafinované přílohy
- 13:30 Francouzská kuchyně
- 17:00 Argentinská kuchyně
SUSHI (29. 4. od 10:00)
Co se bude podávat:
Maki Sushi
Temaki Sushi
Nigiri Sushi
Uramaki Sushi
Tradiční dochucovací prostředky – sojová omáčka, wasabi, nakládané zázvory, wakame salát, pikantní červený salátek
Rozklikněte si, co všechno na kurzu uvidíte
Jak správně a rychle uvařit sushi rýži a jak ji dochutit Porcování a krájení ryb Míchání wasabi Rolování maki rolek a uramaki rolek Příprava temaki sushi Tvarování nigiri sushi Servírování sushi Ovládání japonských hůlek Konzumování sushi s dochucovacími prostředky |
Italská kuchyně (29. 4. od 13:30)
- Tagliatelle s tomatový sugem, opečenou panchettou a lístky bazalky
- Italské hříbkové rizoto s grilovaným kuřecím prsíčkem podávané s hoblinkami parmazánu
- Tradiční italské tiramisu z mascarpone
Ruční výrobu domácích těstovin Krájení a úpravu zeleniny Přípravu hříbků Přípravu lahodného italského rizota Jednoduchou přípravu hoblinek z parmazánu Marinování kuřecích prsou Pečení kuřecích prsou Oddělování žloutku od bílku Práci s mascarpone Přípravu krému Přípravu nejvyhlášenějšího italského dezertu |
Steak aneb Jak ovládat gastronomický klenot hlavních jídel (29. 4. od 17:00)
- Grilované kuřecí prsíčko se smetanovými kapustičkami, panchettou a pečenými grenaillemi s rozmarýnem
- Steak ze savého selátka s listovým baby špenátem a opraženými piniovými oříšky podávaný s gratinovanými brambory
- Karamelová jablíčka s vanilkovým krémem
Marinování a pečení kuřecích prsíček Jednoduchou a snadnou úpravu lahodných kapustiček Přípravu delikátních a rychlých brambor Marinování a pečení vepřového karé Ultra rychlou úpravu čerstvého špenátu Přípravu jedinečné rozmarýnové brambory Přípravu tuhého karamelu Potahování jablíček karamelem Rychlý vanilkový krém |
Steaky, omáčky a rafinované přílohy (30. 4. od 10:00)
- Do růžova pečené francouzské kachní prsíčko Barberie s citrusovou chutney omáčkou s praženými plátky mandlí
- Grilovaná vepřová panenka s pepřovou omáčkou a šťouchanými bramborami s koriandrovým pestem
- Salátek z čerstvého ovoce a pomerančovým fresh juicem zagratinovaný omáčkou sabayone
Jaký je rozdíl mezi francouzskými kachními prsy Barberie a ostatní produkcí Co je to chutney Krájení citrusových filátek Správné marinování masa a porcování masa Základy správného pečení masa vcelku, aby zůstalo růžové a šťavnaté Přípravu pepřové omáčky Koriandrové pesto Přípravu velmi jemných šťouchaných brambor Jak si vyrobit domácí fresh juice bez odšťavňovače Omáčku sabayone Použití gratinovací pistole |
Francouzská kuchyně (30. 4. od 13.30)
- Pravá francouzská cibulačka s kapičkou cognacu se sýrovými krutonky
- Francouzské baby kuřátko pečené na víně servírované se šťouchanými brambory s jarní cibulkou
- Klasické crème brûllée s křupavou karamelovou krustičkou
Správné krájení cibule Přípravu sýrových krutonků Přípravu rychlé a lahodné francouzské polévky Snadné rozporcování kuřátka Přípravu tradiční zeleninovo-vinné omáčky Odjadérkování vinných kuliček |
Argentinská kuchyně (30. 4. od 17.00)
- Pečená tortilla s nudličkami z argentinské roštěné s chile con queso, keňskými fazolkami a červenou čočkou
- Filírovaný hovězí steak z argentinské svíčkové s grilovanou zeleninou a černými fazolemi, podávaný s pikantní salsou
- Čokoládový krém s praženými makadamovými oříšky a smetanovou čepicí
Jak si vybrat to nejkvalitnější maso Správné marinování a porcování masa Přípravu chile con queso Práci s luštěninami Základy správného pečení masa vcelku, aby zůstalo růžové a šťavnaté Přípravu jednoduché grilované zeleniny Přípravu pikantní salsy Práci s tortillami Přípravu rychlého poctivého čokoládového krému Přípravu smetanové omáčky |