5chodové degustační menu pro 2 podávané v oceněné restauraci Čeladenka
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 3. 2018.
V ceně
5chodové degustační menu pro 2 osoby
- Carpaccio z hovězí svíčkové v bylinkové krustě s barevným pepřem, doplněné o hoblinky sýra Grana Padano, rukola se sezamovým semínkema redukce aceta balsamica limetky (30 g)
- Mozzarella grilovaná v proužku sušené šunky Serrano podávaná s glazírovaným ananasem s bílým rumem a třtinovým cukrem (50 g)
- Trhaná hovězí veverka konfitovaná v silném zeleninovém základu a portském víně, pečená polentová placka, římský salát s dresinkem ze šlehaných žloutků ochucený ančovičkou, limetkou a sýrem Grana Padano (100 g)
- Grilovaná kančí kotletka připravená metodou sous-vide při 60 °C v pistáciovém prachu, doplněná o bramborové suflé, glazované šalotky a zvěřinový jus (100 g)
- Pečený košík ze šlehaných bílků plněný vanilkovým krémem a čerstvým ovocem, malinová omáčka (1 ks)
- Červené víno (0,35 l pro každého)
Omezení
Můžete využít do 30. 3. 2018
- Rezervace: Alespoň týden předem na mailu hotel@celadenka.cz – do mailu napište kód voucheru.
- Platba kartou: Ano, v restauraci můžete platit kartou.
- Ostatní možnosti: Parkování je zdarma.
Rezervaci můžete změnit nebo zrušit nejpozději 3 dny před objednaným termínem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Bude jich pět. U každého budete mít pocit, že už nemůže přijít nic lepšího, ale zas a znovu vás dovedou překvapit. Pět chodů vaší hostiny.
Vydejte se za gastronomickým zážitkem do restaurace Čeladenka, kterou najdete ve stejnojmenném 4* hotelu. Šéfkuchař a jeho tým pro vás a váš doprovod připraví degustační menu o 5 chodech a do sklenek vám k němu rozlijí červené víno.
Pochutnáte si na vybraných dobrotách, kterým kraluje grilovaná kančí kotletka sous-vide v pistáciovém prachu a trhaná hovězí veverka konfitovaná v zeleninovém základu a portském víně. Ale nenechte se zmást, i další chody jsou prvotřídní. Třeba takový pečený košík s vanilkovým krémem a čerstvým ovocem je jako finální tečka prostě geniální.
O kulinářském umění místních kuchařů si štěbetají i vrabci na střeše, a tak není divu, že se restaurace dostala do Maurerova výběru Grand Restaurant. Ochutnejte místní speciality i vy, odejdete spokojení a dobře najedení.
