Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Proteinová dieta Express Diet: rychlá cesta k vytouženým křivkám

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jarka

Dobrý den,
v nabídce mi chybí informace o expiraci !
(datum poslední doporučené konzumace )
Chtěla bych koupit jako dárek trojbalení – nevím kdy dojde k aplikaci, konzumaci diety jako takové.. 😏

Slevomat.cz

Dobrý den, datum exspirace je uvedeno u nabídky a je do 30. 11. 2018 :-) Krásný den

Zahradníková

Dobrý den chtěla bych se zeptat jak dlouho vydrží 1 balicek za 385,– a jestli i tak se da něco díky jednomu balíčku zhubnout.
Děkuji za odpoved

Good nature

Dobrý den, v balíčku je 7 nejoblíbenějších jídel Express Diet, což je určeno pro částečnou náhradu stravy, kdy doplňujete běžná jídla, jídly Express Diet. Jako úplná náhrada stravy, kdy konzumujete jenom jídla Express Diet to je na necelé 2 dny (4 jídla denně). U částečné náhrady stravy je úbytek velmi různý. U úplné náhrady stravy je pak 2–5 kg/5 dnů. V případě zájmu o úplnou náhradu stravy doporučujeme zakoupit 5 denní dietu.
S pozdravem tím 5dennidieta.cz

Parisová

Dobrý den chtěla bych se zeptat jedno balení vyjde jen na jeden den? Jaká by byla cena kdybych chtěla balíček na celý měsíc? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Parisová, to by záleželo na Vámi preferovaném dávkování :)

Dávkování:

Rychlé hubnutí: 4 porce jídel Express Diet denně – úplná náhrada stravy pro regulaci tělesné hmotnosti. Kromě Express Diet už nic jiného během dne nekonzumujete. 4 porce vám zajistí přísun všech živin na celý den. Energetická hodnota nepřesahuje 850 kcal denně.

Pohodlné hubnutí: 2–3 porce Express Diet denně a 1–2 běžné jídla denně – částečná náhrada stravy. I běžné jídla doporučujeme volit s vyšším obsahem bílkovin, kombinovat je se zeleninou a snížit množství sacharidů. Denní příjem kalorií doporučujeme udržet pod 1500 kcal denně.

Podle Vámi zvolené varianty pak jen stačí objednat tolik voucherů, aby Vám produkty vyšly na celý měsíc :) Mějte se fajn, Lucka :))

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru