Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Nový časopis Houby & houbaři – ročník 2017

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
dali

Dobry den. Jaky je format casopisu (pocet stran, format – A4?) Dekuji.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Časopis je ve velikosti A4 a má 66 stran. Děkujeme.

Michal Coufal

Dobrý den,

prosím o informaci. Dnes 5.11 jsem vytvořil objednávku. Kdy mohu očekávat první zásilku? Dále prosím jestli to chápu dobře, přijde postupně 5 zásilek nebo přijde 5 výtisku za rok 2017 v jedné zásilce?

Děkuji za Vaší odpověď,

S pozdravem,

Michal Coufal

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Zásilky odesíláme zhruba za týden od registrace voucheru. Objednávka je rozdělena do dvou zásilek, aby nedošlo k zahlcení poštovní schránky. Děkujeme.

Zuzana

Dobry den. Kdyz to chci jako darek na vanoce…aktivuji tedy az mezi svatky, tak mi dojde najednou pet casopisu? Nebo kazdy mesic pak jeden jen rocnik 2017?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za přízeň. V jakém složení budou magazíny zasílány mezi svátky v tuto chvíli nevíme. Záleží vždy na aktuálních skladových zásobách. Zpravidla však zasíláme v menších zásilkách, aby nedošlo k přehlcení poštovní schránky. Děkujeme.

Soňa B.

Ještě se chci zeptat, časopis se vydává od čísla 8/2017 nebo se dají sehnat ještě dřívější čísla? Aby byly komplet a udělat předplatné na Vašem webu a pokračovat dál…Chci to jako dárek. SB

Extra Publishing

Dobrý den, časopis vychází až od čísla 8/2017 (číslo 8/2017 je úplně prvním výtiskem). Pokud budete chtít předplatné také pro rok 2018, není potřeba jej objednávat na webu. S číslem 12/2017 Vám přijde nabídka pro možnost prodloužit předplatné na rok 2018, která Vám zajistí plynulé navázání předplatného.

Soňa B.

Dobrý den, když teď objednám, jaká čísla mi tedy přijdou? Píšete 5 čísel ročník 2017, ale do konce roku zbývá už defakto jen listopad a prosinec…Děkuji za odpověď. SB

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za přízeň. Nejedná se o předplatné, ale o prodej magazínů z roku 2017. Obdržíte tedy již vydaná čísla i čísla, která teprve vyjdou (od čísla 8/2017 do čísla 12/2017), celkem tedy 5 výtisků. Děkujeme.

Honza

Živá historie nebude?

Slevomat.cz

Krásný den, Honzo. :) Když si zadáte odběr novinek od poskytovatele Extra Publishing, tak Vám v případě nové nabídky dáme vědět a Vy tak nic nepromeškáte. :) Je možnost si také novinky ohlídat sám, třeba se tam v brzké době něco objeví. Zdraví Janča. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru