Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Časopis 100+1 Zázraky medicíny, kompletní ročník 2017

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Petr

Dobrý den, kdy dorazí první zásilka? Objednávka byla provedena již před 18 dny a nic nepřišlo. Na dotaz na e-mailem na akce@epublishing.cz zatím odpověď také nepřišla.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Vyčkejte prosím na naši odpověď emailem. Vaši objednávku musíme překontrolovat a zjisti v jakém stavu se nachází. Děkujeme.

Martina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy mi budou doručena první čísla? Objednávku jsem provedla 30.11.. Děkuji za odpověď.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Kontaktujte nás na email akce@epublishing.cz, Vaši objednávku překontrolujeme. Děkujeme.

Dani

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co mám dělat když mi přišlo pouze 2×4 časopisů. tedy celkem 8 …

Extra Publishing

Dobrý den, objednávku rozdělujeme do několika zásilek, aby nedošlo k přehlcení poštovní schránky. Prosím kontaktujte nás na email akce@epublishing.cz a Vaši objednávku překontrolujeme. Děkujeme.

Sjů Rats

Dobrý den, není tam chyba? Opravdu mi příjde jen 10 čísel časopisu z roku 2017? Myslela jsem, že časopis je měsíčník. Děkuji!

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Časopis je měsíčník, ale během roku vychází dvě dvojčísla. Z tohoto důvodu se jedná o 10 výtisků. Děkujeme.

Božena

ad odpověď) Dobrý den, děkuji Vám za odpověď. Bohužel předchozí Vaše nabídka na slevu tohoto časopisu byla na Slevomatu v dubnu, v témž měsíci mi bylo oznámeno, že se akce nebude opakovat, a nyní nabízíte ve slevě i čísla za leden až duben. Předpokládám tedy, že v dubnu bylo jasné, že minimálně lednové, únorové a březnové číslo viselo v mnoha výtiscích na skladě. Vaše odpověď, že je v dubnu „nejspíš nečekalo ani samotné vydavatelství“ se tudíž zdá být nedůvěryhodná. A už vůbec je divné, že by to nebylo jasné dříve než v květnu, červnu či v říjnu :-)

Martina

Měla bych zájem o předplatné na rok 2018. Sestra rok 2017 odebírá z minulé akce a moc si časopis pochvaluje. Myslíte, že budete nabízet a kdy případně? Děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Předplatné pro rok 2018 si můžete objednat na našem webu http://www.epublishing.cz/predplatne-zazraky-mediciny nebo na emailu predplatne@epublishing.cz. Děkujeme.

Abc

Dovry den.chapu dobre ze kazdy mesic priblizne prijde jeden starsi vytisk do schranky?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Celý ročník 2017 Vám přijde v několika zásilkách tak, aby nedošlo k přehlcení poštovní schránky. Kompletní objednávku obdržíte do 3–6 týdnů od registrace voucheru. Děkujeme.

Božena

Dobrý den, nabídka je velmi atraktivní, jen mne velmi mrzí, že mi při nedávné slevě na tento časopis, která mi unikla o jediný den, bylo z vydavatelství oficiálně oznámeno, že se nabídka nebude opakovat, tak jsem si zaplatila předplatné časopisu Zázraky medicíny v plné výši.

Slevomat.cz

Krásný den, Boženo. To mě také mrzí, že jste minulou akci nestihla zakoupit. :( Námi tvořené nabídky jsou mnohdy velmi nečekané, takže je tentokrát nejspíš v té době nečekalo ani samotné vydavatelství. Pokud se Vám stane, že některou z našich nabídek promarníte, můžete si zaškrtnout odebírání novinek a Vy tak budete mít o všem přehled mezi prvníma. :) Zdraví Janča

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru