Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jižní Čechy s neomezeným wellness a polopenzí: standardní či luxusní pokoje

4,2 / 5 Hotel Lucia Jižní Čechy (mapa) 634 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Karin

Dobrý den, mám dotaz ohledně vířivky, která je ve voucheru neomezená. U Vás je vířivka dostupná jedna nebo jich máte více? Ptám se kvůli tomu, že pokud jen jedna, vířivka nevypadá zas tak velká a navíc asi nepojme všechny zájemce z ubytování. Tak abychom pak nedopadli, že se dostaneme do vířivky třeba jednou nebo jen minimálně. Máme v plánu k Vám jet ve všední den, tak doufám, že kapacita nebude tolik plná. Děkuji za odpověď.

Hotel Lucia

Dobrý den Karin, vířivou vanu máme jednu velkou pro 6 osob a je zapnutá v otevírací době wellness centra od 14:00 do 22:00, určitě se tam dostanete, a navíc všední dny je opravdu méně obsazená, než víkendy, s pozdravem Inka – recepce

Palina

Dobrý den, chtěly bychom přijet tři kamarádky, kolik by byl doplatek za třetí osobu u Pokoj Standard, víkendy? Děkuji

Hotel Lucia

Dobrý den Palino, doplatek by byl 500Kč/noc. S pozdravem Inka recepce

Palina

ještě k mé předchozí otázce: Včetně wellness a stravy?

Slevomat.cz

Dobrý den, Palino, příplatek 500 Kč/noc je pouze s polopenzí. Hezký den Janča

Palina

…tak tedy znovu a polopaticky…kolik by stálo třetí osobu u pobytu: Pokoj Standard, víkendy, aby mohla jít s osobami které mají voucher i do wellness?..i naše třetí kamarádka má zájem o wellness co nabízí voucher…což je nejspíš logické. Doufám, že ted už se dočkám smysluplné odpovědi.

Slevomat.cz

Ještě jednou dobrý den, Palino, jak jsme již níže psali, třetí osoba na stejném pokoji, jako byste byla vy s kamarádkou, platí 500 Kč za polopenzi, neomezené wellness stojí 290 Kč/den. Doufám, že teď je již vše v pořádku. Hezký den Janča

Veronika

Dobrý den, cena voucheru obsahuje i služby za wellness?

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, ano, konečná cena je včetně wellness. Přeji hezký den. :)

Simona Lisseova

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ten romantický pobyt v apartmánu je v koupelně vana nebo jen sprchový kout? Děkuji za odpověď.

Hotel Lucia

Dobrý den Simono, v koupelně luxusního apartmánu máme vanu. S přáním pěkného dne Inka, recepce

Anna Bečvářová

Dobrý den, máte volný termín od 5.1. do 7.1. 2018? Děkuji

Hotel Lucia

Dobrý den Anno,

pokud si rozkliknete přímo náš balíček na stránkách slevového portálu, tak tam máte i dostupnost termínů pod ikonkou „online rezervace“ (zelená barva znamená, že máme volné pokoje). Vámi uvedený termín máme ještě volné pokoje. Více informací naleznete na našich webových stránkách www.hotellucia.cz, nebo nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám veškeré dotazy zodpovíme. Inka – recepce hotelu Lucia.

Tomáš

Dobrý den, máte volno 26–28.1. 2018?
Jaké jsou časy pro možný příjezd a odjezd?

Hotel Lucia

Dobrý den Tomáši,

pokud si rozkliknete přímo náš balíček na stránkách slevového portálu, tak tam máte i dostupnost termínů pod ikonkou „online rezervace“ (zelená barva znamená, že máme volné pokoje).
Vámi uvedený termín máme ještě volné pokoje.
Příjezd je možný od 14:00 a odjezd do 10:00.
Více informací naleznete na našich webových stránkách www.hotellucia.cz, nebo nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám veškeré dotazy zodpovíme.
Inka – recepce hotelu Lucia.

Edita

Dobrý den, když objednavat pobyt jako dárek, lze priobednat i masaz? Jaké jsou ceny masáži?

Hotel Lucia

Dobrý den Edito, masáže jsou velice vhodným doplňkem k pobytu. Samozřejmě je můžete přiobjednat k pobytu. Ceník s veškerými procedurami nabízených v našem hotelu naleznete na našich stránkách www.hotel-lucia.cz. a veškeré další dotazy Vám velice rády zodpovíme na tel.: +420 381 582 123, +420 723 407 4­16. S pozdravem Petra, recepce hotelu.

Anita Watierová

Dobrý den, rádi bychom jeli 3 dospělí a navíc děti ve věku 8 a 12 let, jaká by byla možnost ubytování? Děkuji

Hotel Lucia

Dobrý den, v našem hotelu najdete pokoje několika velikostí. Největší pokoj je čtyřlůžkový. Pro Vás by byla vhodná varianta využít pokoje dva. Můžete zkombinovat dvoulůžkový pokoj s třílůžkovým. Vzhledem k věku dětí se nemusíte obávat při využití dvou pokojů dražšího pobytu. Veškeré další dotazy a možnosti pobytu Vám velice rádi zodpovíme na tel.: +420 381 582 123, +420 723 407 4­16. S pozdravem Petra, recepce hotelu.

Dominik Pospisil

Dobrý den, je vířivka soukromá, nebo je možné obsazení i jinými hosty? Děkuji

Hotel Lucia

Dobrý den Dominiku, nabízené pobyty zahrnují neomezenou návštěvu wellness pro oba po celou dobu pobytu (v rámci otevíracích hodin 14:00 – 22:00, je to tedy veřejné pro všechny klienty, kteří si tuto nabídku zakoupili). Mohu Vám ale nabídnout rezervaci privátního wellness mimo otevírací hodiny wellness centra. Cena za privát je 1.200 Kč/hodina. Ráda bych Vám také nabídla masáže, které můžete využít přímo u nás v hotelu. Masáží si lze zpříjemnit pobyt a umocnit tak wellness relaxaci. Masáže je nutné si předem rezervovat na tel. 702 033 698. Ak­tuální nabídku masáží a více informací najdete na našich webových stránkách. S pozdravem Míša, recepce hotelu.

Antonie

Dobrý den. Ráda bych k balíčku přidala dítě do 10 let. Je to možné? Měla bych voucher jako dárek a nechci dokupovat dodatečně. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Antonie, človíček nad 10 let platí 500 Kč za noc s polopenzí, tento příplatek se platí až na místě. Hezký dne Janča

Hotel Lucia

Dobrý den Antonie,

u dětí do 10 let je cena doplatku 350 Kč za noc (ubytování s polopenzí). Pokud nechcete doplácet dodatečně, kontaktujte přímo recepci hotelu, rádi Vám vystavíme dárkový poukaz a fakturu, kterou budete moci uhradit bankovním převodem předem.

S pozdravem a přáním hezkých dní adventních

Michaela Čížková

recepční hotelu

Hotel Lucia ***

Třída ČSA 598

391 81 Veselí nad Lužnicí

Tel.: +420 381 582 123

Mob. +420 723 407 416

Lenka Caltová

Krásný den. Je volný termín od 26.2.-29.2?

Hotel Lucia

Dobrý den Lenko, pokud si rozkliknete přímo náš balíček na stránkách slevového portálu, tak tam máte i dostupnost termínů pod ikonkou „online rezervace“ (zelená barva znamená, že máme volné pokoje) a Vámi vybraný balíček si rovnou můžete zakoupit. Vámi vybraný termín máme volnou kapacitu. Inka – recepce.

Veronika

Dobrý den , chtěla bychom se zeptat zda je wellnes soukromí či veřejný ? Děkuji Lojdová

Hotel Lucia

Dobrý den Veroniko, wellness pobyty nabízí neomezenou návštěvu wellness pro oba po celou dobu pobytu (v rámci otevíracích hodin 14:00 – 22:00 je to tedy veřejné pro všechny klienty, kteří si tuto nabídku zakoupili). Mohu Vám ale nabídnout rezervaci privátního wellness mimo otevírací hodiny wellness centra. Cena za privát je 1.200 Kč/hodina.
Ráda bych Vám také nabídla masáže, které můžete využít přímo u nás v hotelu. Masáží si lze zpříjemnit pobyt a umocnit tak wellness relaxaci. Masáže je nutné si předem rezervovat na tel. 702 033 698. Ak­tuální nabídku masáží a více informací najdete na našich webových stránkách. S pozdravem Míša, recepce hotelu.

IM

Dobrý den,
nepochopily jsme se. Ptala jsem se, jak dlouho bude nabídka platná zde – myšleno na Slevomatu! Voucher chci kupovat jako Vánoční dárek, tak abych ho neměla zbytečně zakoupený měsíc, když zde bude nabídka například do konce roku. Již se prosím chápeme? Díky.

Slevomat.cz

Dobrý den, IM, před koncem nabídky se Vám u ní objeví odpočítávání. Času je zatím dost, ale i počet je omezen, tak bych moc nevyčkávala, aby Vám to někdo „nevyfoukl“. Krásný den :-)

IM

Dobrý den,
jak dlouho zde bude tato nabídka platná? Chci voucher až jako Vánoční dárek, tak aby nabídka nepropadla. Děkuji za info.

Hotel Lucia

Dobrý den, s klidem voucher zakupte, darovaný bude mít dostatek času využít voucher. Před zakoupením voucheru máte uvedené časové rozmezí, od kdy do kdy může darovaný voucher uplatnit. Nyní jsou v prodeji vouchery s platností do dubna. Krásné Vánoce přeje recepce hotelu Lucia, Capouchová Petra.

B.Burian

Není dána možnost úhrady převodem z účtu,nebo platba hotovostí.Co mám udělat,abych voucher získal.

Hotel Lucia

Dobrý večer pane Burian, při zakoupení voucheru je Vám nabídnuto několik forem plateb, jednou z nich je platba převodem. Přeji vám krásný večer, recepce hotelu Lucia, Capouchová Petra.

Věra burianová

Jakou formou mám zaplatit poukaz?Chci platit ořevodem z účtu.

Hotel Lucia

Dobrý večer paní Burianová, pokud si kliknete na zakoupit voucher, nabídne se vám několik forem plateb a jednou z nich je i platba převodem z účtu. Přeji Vám krásný večer, recepce hotelu Lucia, Petra Capouchová.

Pilátová

Dobrý den, chci se zeptat zda se bude u Welness ještě něco dále platit. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, u tohoto Welness se připlácí pouze mazlíček, a to 150 Kč/noc. Hezký den :)

Alena Semoradova

Dobrý den máte volný termín od 13.4 – 15.4. Děkuji Semoradová.

Hotel Lucia

Dobrý den, termíny jsou ještě volné.
Pro více informací nebo pro rezervaci pobytu kontaktujte recepci hotelu na mob.:+420 723 4­07 416 , recepce@hotellucia.cz. Přeji Vám krásný zbytek dne, Michaela Čížková, recepce hotel Lucia

Alena Semoradova

Dobrý den,mohla bych se zeptat,proč nejde tento pobyt platit osobně v bance Moneta??? Děkuji Semoradová.

Hotel Lucia

Dobrý den Aleno. Těší nás Váš zájem o nabízené balíčky.
K platebním podmínkám by Vám podali bližší informace přímo na zákaznické lince Slevomatu na tel. 222 703 629 (Po-Pá 9–17 hod.). Těšíme se na Vaši návštěvu u nás!
S pozdravem
Michaela Čížková, recepční hotelu

irena weisová

Dobrý večer, co obnáší wellness?

Hotel Lucia

Dobrý den Ireno, doporučuji navštívit naše webové stránky, kde naleznete fotky i veškeré informace o wellness, které obsahuje finskou a parní saunu, vířivou vanu, odpočívárnu a dámské a pánské šatny. Inka – recepce

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru