Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Za romantikou do Telče: hotel u zámeckého parku, dlouhá platnost voucherů

Hotel Antoň Telč Telč (mapa) 386 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Kateřina Růžičková

Dobrý den, ráda bych u vás koupila slevový poukaz jako dárek pro 2 osoby, jedna z nich je hůře pohyblivá, problém by byl větší počet schodů. Nyní máte v nabídce pokoje Superior ***, v jakém jsou patře, případně máte v hotelu výtah, nebo bylo by možné poukaz využít pro objednání „imobilního“ pokoje?
Předem děkuji za odpověď, Kateřina Růžičková

Hotel Antoň Telč

Dobrý den,
v hotelu je výtah a je možno se dostat do všech podlaží hotelu, není to problém. Máme v kategorii pokojů *** Superior i jeden ne s vanou, ale se sprchovým koutem. Pokud by tedy pro osobu se sníženou pohyblivostí nebyl nutný pokoj pro imobilní (ten je jen kategorie *** Standard), ale sprcha místo vany by byla řešením, je možno rezervovat tento zmíněný pokoj. Dostupnost tohoto pokoje je nutno ověřit u nás na recepci.

Velmi děkuji a přeji krásný den.

Zdeněk Antoň.

Marcela Zelená

Dobrý den, ptám se ještě jednou, pořád se nějak nemohu rozhodnout, aby se dárek líbil.
Znovu jsem otevřela nabídku a jsem překvapená, že se termíny pokrátily. Mohou se využít jen od 1. 5. do 30. 9. Nezměnili jste to? Myslím si, že se mohlo nastupovat k pobytu už „od teď“ a ne až od května? To už jsou všechny termíny do 1. 5. obsazené, nebo proč jste je pokrátili? Děkuji za informaci.

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo, pokud máte zájem o pobyt již od teď, můžete využít první z nabízených možností. 3 dny pro dvě osoby za 3 490 Kč. Tato nabídka platí do 30.4. jen pro víkendy, od 1.5. kdykoli. Ubytování už není možné v těchto termínech: 10.–12. 11., 16.–19. 11., 23. 12. 2017–1. 1. 2018 a o státních svátcích. Pokud by Vám tato nabídka nevyhovovala, mrkněte i po jiných, jistě si vyberete. Případně si u tohoto partnera nastavte odběr, je možné, že se brzy objeví nabídka nová :-) hezký den

Lucie Zehlerová

Dobrý den, budete ještě navyšovat počet voucherů u nabídky:
3 dny (2 noci), 2 osoby, Pobyt Standard, Období do 30. 9. 2018
Předem děkuji za odpověď.

Hotel Antoň Telč

Dobrý den,
je mi líto, ale tyto vouchery navyšovat nebudeme. Pokud si ale koupíte variantu Superior, můžete si být jistá, že budete velmi spokojená, rozdíl ve velikosti pokoje, koupelny a pohodlí ubytování je markantní a určitě to převýší drobný rozdíl v ceně vouhceru. :-)

Děkujeme a těšíme se, e Vás budeme v Telči moci pohostit.

Zdeněk Antoň.

Mirek Žilka

Dobrý den,
je při pobytu ve vašem hotelu možná úschova kol?
Děkuji za odpověď

Hotel Antoň Telč

Dobrý den, ano, rádi vám kola uschováme.

Zdeněk Antoň.

Andrej Dvořáček

Dobrý den, máte volné termíny i tento týden? 4 dny (3 noci pro 2), Superior.
Je blízko k mdispozici př. wellness?

Hotel Antoň Telč

Dobrý den, tento týden máme od pátku hotel obsazený, ale pobyt na tři noci je možné ještě zakoupit na příští víkend, případně by to ještě bylo možné ve všední dny. Wellness je k dispozici asi 100 metrů od našeho hotelu, ale je třeba jej včas rezervovat. Po domluvě jej pro vás rádi rezervujeme.

S pozdravem Zdeněk Antoň.

Lenka Kozeluhova

dobry den,
chtela bych se zeptat na parkovani na centralni parkovisti, je placene?

diky,
Kozeluhova

Hotel Antoň Telč

Dobrý den,
parkování na centrálním parkovišti je placené, ale naši hoteloví hosté mohou parkovat ve dvoře hotelu. Je to zdarma, ale bez nároku na místo. Kapacita je 35 automobilů a v noci je to uzamčené (ne hlídané).

S pozdravem Zdeněk Antoň.

Bohumil

Dobrý den, prosím o informaci jaké ceny platí při pobytu pro jednoho / jsem sám /, t.j strava ubytování , místo u stolu pro jednoho a pod

Hotel Antoň Telč

Dobrý den,

zavolejte mi, prosím, na tel.: 567 243 862 a domluvíme se, jak bychom to provedli. Vouchery jsou pro dvě osoby a jen pro jednu to koupit takto nelze. Vše Vám sdělím telefonicky.

Děkuji, Zdeněk Antoň.

Daniel Pechota

Dobrý den.Chci se zeptat,jestli při pobytu na 3 dní(2 noci) se první večer začíná 3 chodovou večeří,potom druhý den ráno je snídaně, večer 4chodova večeře a třetí den ráno snídaně.dekuji

Hotel Antoň Telč

Dobrý den,
ano, přesně tak to je. Ve výjimečných případech je třeba z provozních důvodů ta večeře otočená. Například když je na hotelu skupina (zájezd) na večeře a vychází to na čtyřchodový večer, tak to otočíme, abyste na romantiku (čtyři chody) měli klid a romantiku :-). Pakliže voucher budete využívat pátek-neděle, tak to bude tak, jak to píšete, nemělo by to být naopak :-).

S pozdravem Zdeněk Antoň.

Markéta Perničková

Hezký den přeji, do kdy bude prosím voucher ještě v prodeji? Děkuji

Hotel Antoň Telč

Dobrý den,
do 15. listopadu akce poběží určitě.

S pozdravem a přáním pěkného dne Zdeněk Antoň.

Radek

Dobrý den, když si koupím dva poukazy, je možné pobyt sloučit a dostanu 2× romantickou večeři. Děkuji za odpověď.

Hotel Antoň Telč

Dobrý den,
určitě to možné je, dostanete vše, co je v rámci každého voucheru, rádi posloužíme :-).

S pozdravem Zdeněk Antoň.

Marcela

Dobrý den,
jaký rozdíl je, mezi pobytem Standart a Superior? Délka pobytu, strava, večeře při svíčkách, láhev vína, všechno je totéž, i termíny od 1. 5. do 30. 9., jen v druhém případě je cena o 1.500 Kč vyšší. Co je tam za služby navíc? Vidím, že Standart i Superior mají obojí 3***, takže rozdíl v kvalitě ubytování zřejmě nebude. Je tam třeba nějaká masáž či vířivka, což jste zapomněli uvést?
Ráda bych znala ten rozdíl v ceně, abych se mohla rozhodnout, jedná se o dárek. Nic navíc se tam totiž nenabízí.
 Díky.

Hotel Antoň Telč

Dobrý den,
rozdíl je právě v ubytování – v typu pokoje. Levnější je podkrovní pokoj se sprchou, menší pokoj, ale standardu ***. Dražší varianta je ubytování ve velkém pokoji s vanou, některé pokoje mají balkon, jiné zase zimní zahradu. Tyto pokoje jsou kategorie *** Superior – je to v názvu variant: *** Standard a *** Superior. Pakliže si rezervujete termín včas, je možné si vybrat právě třeba pokoj se zimní zahradou. Jsou to moc pěkné pokoje, ale je jich jenom 6. Další jsou třeba jen se společným s balkonem, ale máme i Superiory bez balkonu – klidnější pokoje, nejsou totiž situovány do dvora hotelu.

Děkujeme a budeme rádi, pokud si voucher zakoupíte.

S pozdravem Zdeněk Antoň.

Pravoslav Hlaván

Problém je s platbou, faktury, kterou mi zaměstnavatel zaplatí až za cca 14–20dní
P.Hlaván

Hotel Antoň Telč

Dobrý den,
zavolejte mi, prosím, na telefon 567 243 862, takto přes diskusi se budeme domlouvat velmi složitě.

Děkuji za laskavost a za pochopení.

Zdeněk Antoň.

Mgr.Eva Solnická

Dobrý den.Vážení,prosím o info,zda máte volný 2lůžkový pokoj STANDARD pro 2 osoby v termínu 28. –30.4.,popř.28.4. –1.5./a za kolik /.
Děkuji za rychlou odpověď,Solnic­ká Eva

Hotel Antoň Telč

Dobrý den,
s dotazem na dostupnost, prosím, kontaktujte naší recepci na telefonu 774 026 200 nebo mailu recepce@hotel-anton.cz. Velmi Vám děkuji.

Zdeněk Antoň.

Pravoslav Hlaván

Dobrý den
Rádi bychom si u vás objednali tento pobyt(termín až v příštím roce cca na jaře), ale chtěli bychom toto uhradit z podnikového fondu FKSP(čili fakturu by proplácela firma), lze to u vás takto provézt?
hezký den a děkuji za odpověď
P.Hlaván

Hotel Antoň Telč

Dobrý den,
ano, je to možné, fakturu vystavíme my, ale platíte to Slevomatu. Je potřeba to na Slevomatu takto zakoupit, nevím ale přesně, jak se v tomto případě postupuje. V tomto případě Vám totiž oni posečkají s platbou tuším 5 dnů místo dvou.

S pozdravem Zdeněk Antoň.

Monika Klementová

Když zakoupím slevový poukaz dnes a telefonickou objednávku v příštím roce?
Nebo musím již rezervovat termín nyní?

Hotel Antoň Telč

Dobrý den,
poukaz si klidně kupte nyní a termín si můžete objednat kdykoliv v budoucnu, není to samozřejmě problém :-).

S pozdravem a přáním pěkného dne

Zdeněk Antoň.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru