Dárkové poukazy na veškerou konzumaci v oceňované restauraci Le Grill
Přehled nabídky
Darujte kulinářský zážitek!
Obdarujte své blízké nevšedním kulinářským zážitkem v Michelinem doporučované restauraci Le Grill. Luxusní prostředí a vysoká gastronomie podniku skvěle doplní jakoukoli významnou událost od výročí svatby, povýšení, promoci potomků či životního jubilea. Poukaz platí na celou nabídku, kdy si můžete libovolně objednat cokoli z menu včetně nápojů.
A co vás čeká? Šéfkuchař Ondřej Koráb, který se učil u michelinských mistrů v Anglii, vytváří každý měsíc nové menu soustředěné na sezónnost a české lokální a farmářské produkty. Jistota čerstvých a originálních pokrmů je dovršena cukrářskou dokonalostí v podobě taktéž sezónně orientovaných dezertů.
Objev roku 3. ročníku ankety Zlatý kuchař 2015. Kuchařské dovednosti získal od opravdových mistrů oboru, učil se pod vedením michelinských šéfkuchařů v nejlepších restauracích Velké Británie. V michelinské restauraci Foliage sbíral ty nejcennější zkušenosti od britského šéfkuchaře Chrise Stainese, pracoval i v týmu uznávaného francouzského šéfkuchaře Daniela Bouluda. Po exotické asijské a tradiční evropské kuchyni pronikl do tajů molekulární gastronomie. Opět pod taktovkou opravdového experta – britské televizní hvězdy Hestona Blumenthala v restauraci The Dinner by Heston Blumenthal. V září 2011 odjel do kanadského Toronta, kde vařil v nejlepších restauracích ve městě. Do Prahy se vrátil, aby zúročil své zkušenosti a potěšil chuťové pohárky gurmetů pokrmy podle spousty vlastních receptů. Od června 2014 vede jako šéfkuchař restauraci Le Grill a znát jej můžete i z gastronomických soutěží. |
Milovníci vína a dobrého pití nemusí mít strach. Restaurace vybavena vinotékou nabízí pečlivě vybraná vína z Čech i celého světa ve více jak 140 variantách. Obsluha vždy ráda doporučí správnou kombinaci vína a pokrmů, jež podtrhne celkovou chuť gastronomického zážitku.
Restaurace je každým rokem doporučována Michelinským průvodcem a řadí se mezi top 20 nejlepších českých restaurací podle Maurerova výběru, navíc se pravidelně zařazuje do publikace Nejlepší pražské restaurace. Přijďte ochutnat kulinářské senzace a zrelaxujte se například v prosklené části restaurace v zimní zahradě, kde vám od 18.00 bude navíc hrát pianista výběr světových skladeb. Dokonalý zážitek je zkrátka zaručen.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.