Že se v pivovaru vaří pivo, to je jasná věc. V tom Olivově se ale vaří i skvělé jídlo a peče báječná relaxace.
Na originální dovolenou je vhodná chvíle kdykoliv, tím spíš, když slibuje prima relaxaci, spousty skvělého jídla a zajímavé turistické cíle v okolí jako bonus. Vyjeďte směrem na Dolní Břežany a zastavte až u bran rodinného Olivova pivovaru, kde se dobře daří milovníkům pěnivého moku i relaxace: čeká vás mimo jiné pivní lázeň s neomezenou konzumací zdejšího piva a degustace dalších čtyř druhů.Hosté, kteří pivovar navštívili, nešetří chválou. Skvělé je prostředí i personál, vynikající je zdejší kuchyně, odkud se na stůl nosí samé dobroty ve velkých porcích, a bez chybičky je i místní pivo, které si navíc můžete odvézt domů jako milou vzpomínku.
Do hlavního města i za Kelty
Dolní Břežany jsou jen 20 km od centra Prahy, takže si pobyt můžete opepřit i návštěvou památek nebo kulturních akcí. 30 km odtud je pak hrad Karlštejn. Trochu dále do historie vás zavede keltské oppidum Závist (6 km), kam můžete dojít i po naučné stezce. Více o tomto magickém místě se dozvíte také v expozici v Regionálním informačním centru v Dolních Břežanech.
Dovolená s blahodárnými účinky piva
Strávíte tu 2 nebo 3 dny, během kterých vás čeká i pivní lázeň ve společné kádi, po níž následuje masáž. Originální rekondiční terapie je nejen příjemným zážitkem, ale má navíc omlazující efekt.V některém ze 6 vkusně zařízených podkrovních pokojů najdete dokonalé zázemí pro odpočinek. Patří k nim moderní koupelna se sprchovým koutem a fénem, využít tu můžete bezplatné Wi‑Fi připojení k internetu, televizi a trezor.
Gurmánský ráj: poctivá kuchyně a skvělé pivo
Vedle bohatých bufetových snídaní a tříchodových večeří z poctivých surovin budete na pobyt vzpomínat i díky medailemi oceněným pivům z rodinného minipivovaru a jejich degustaci, kterou máte v ceně balíčku. Kromě tradičních druhů vám nabídnou i speciály s vůní orientu.
V hodnocení restaurací na Restu.cz patří ta zdejší mezi Top 10 za rok 2016 pro Středočeský kraj. Na precizní přípravu pokrmů dohlíží šéfkuchař Jakub Synek a menu plní zejména sezónní speciality.