Už jste někdy jedli žraloka? Steak s limetkovou omáčkou a bramborovým dortíkem
Přehled nabídky
Nejbezpečnější setkání s žralokem je, když leží před vámi na talíři.
Tohle bude žraso! Až se příště kamarádi budou chlubit, kdo už jedl lanýže, kdo hlemýždě a kdo žáby, vytáhněte eso z rukávu: že jste měli na talíři žraloka.
Poctivá kuchyně a dobře ošetřené pivo z malých pivovarů. Takový je recept na štěstí v líšeňské restauraci Čtyřlístek. Ověřte si sami, zda funguje.
Steak z žraloka ze severního Atlantiku dostanete naservírovaný s limetkovou omáčkou a bramborovým dortíkem. Baštu můžete zapít třeba točenou limonádou nebo pivem z některých mini pivovarů dle aktuální nabídky. Restaurace Čtyřlístek se vám snaží přinést pivo především z malých pivovarů, s poctivou recepturou a lahodnou chutí.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.