Burgerové menu pro 2 či partu: vyzrálé hovězí z mladého býčka, hranolky a salát
Přehled nabídky
Pardubičtí hledači pokladů hlásí fantastický úlovek. Opravdový poklad našli v bulce.
Zakousněte se do šťavnatého burgeru, který vám zručně poskládají v pardubickém Grill restaurantu Kelt. S masem si tu vážně umí pohrát, bulku naplní vyzrálé hovězí z mladého býčka doplněné slaninovým chipsem a čedarem.
Stejnou péči věnují i hranolkům a salátu coleslaw, který v burgerovém menu prostě nemůže chybět. Zajděte sem v páru nebo s celou partou a z nápojového lístku si přiobjednejte třeba orosený půllitr plzeňského piva. Kromě klasiky tu mají vždy i nějaký pivní speciál, pro řidiče pak nealko Birell nebo domácí limonádu.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.