Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Průřez světem zbraní: až 16 typů vč. historických a světových kousků

4,6 / 5 Kurzy střílení (9 poboček) Malý Újezd  (mapa) 1 465 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy střílení

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro muže

Přehled nabídky
Pro muže

Zobrazit na mapě
5,0

Perfektní kolektiv instruktorů.
Super zážitek

Prochazkova10
Varianty (11)

Je to zajímavé, ale ať je ve střeleckém balíčku jakýkoli počet nábojů, vždycky střelec končí akci slovy: „To už je všechno?“

Prostřílejte se ke skvělé zábavě – na jedné ze šesti střelnic před vás vyskládají až 16 různých zbraní a vy si pod dohledem instruktora zkusíte svou mušku. Slušná nálož, že? Však je tato akce co do nabídky zbraní největší v ČR a 2. největší v Evropě.

Někdy to vypadá jako hračka, ale jaké to je doopravdy držet zbraně, které používají vojáci elitních jednotek a osobní strážci, nebo historické kousky, které už něco pamatují?

Návštěvníci střelnic si zážitek nemůžou vynachválit, tady jedno zhodnocení a doporučení od Antona: „Všechno super! Parádní instruktáž a mega výběr! Připravte si dostatek hotovosti, protože rozhodně budete chtít něco dokoupit!“

Na výběr máte celkem 11 střeleckých balíčků včetně 3 určených pro dvojice. Liší se typem i počtem zbraní a nábojů, všechny jsou ale nabité skvělými zážitky. Zabrousit s nimi můžete do minulosti i do různých koutů světa, každá se chová trochu jinak a trochu jinak se k nim musíte chovat i vy. 

Nahoru