Termín
Platnost do 21. 9. 2012.
Můžete využít do 21. 9. 2012
- Rezervace předem na rezervacepodkarlovem@masala.cz.
- Rezervace je platná po písemném potvrzení.
- Platí pro libovolný počet lidí (ideálně 1 voucher = 2 osoby).
- Útrata nad hodnotu voucheru se doplácí, případně můžete použít více voucherů najednou.
- Platí v pobočce Masala Pod Karlovem.
- Nelze využít na nápoje.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Indická kuchyně zní jako krásná píseň – stačí si nahlas zazpívat názvy některých jídel. Nalaďte se na indickou notu v osvědčené restauraci Masala Pod Karlovem, kde můžete dnešní voucher vyměnit za ty nejlepší indické hity.
Na začátek předkrm nebo polévka
V jídelním lístku si váš jazýček vybere jakékoli pokrmy, po kterých zatouží. Ochutnáte tak například výborné indické polévky, tradiční předkrmy, jako cibulový či špenátový Bhaji, pečený Pappadam, oblíbenou zeleninovou Samosu nebo jemné kousky kuřete na mnoho způsobu. Na výběr je mnoho masových i zeleninových variant.
Maso, zelenina a další hlavní chody
Hlavní jídla jsou připravována v jemné, středně ostré a pálivé variantě. Vyzkoušet můžete kuřecí delikatesy včetně mimořádně oblíbeného máslového kuřete marinovaného přes noc v jogurtu a směsi koření, oblíbenou Tikka Masalu nebo královskou delikatesu Korma, vhodnou pro všechny, kteří mají rádi jemná a vychucená jídla.
Připraveno je pro vás také šťavnaté jehněčí, které nabývá v indické kuchyni zcela nových chuťových rozměrů. Svou komplexností vás překvapí pálivé jehněčí Vindaloo, báječný Rogan Josh i slavné jehněčí kari Palak.
Dary moře a špetka indického koření
V lístku dále najdete krevety, indické speciality z domácího tvarohového sýra, zeleninové speciality i netradiční „rizoto“ Biryani s osobitou chutí dosahovanou hřebíčkem, kardamonem, skořicí, koriandrem, mátou, cibulí, jogurtem a dalšími přísadami.
Nápoje se hradí zvlášť, k pečenému masu, ke kari i ostřejšímu Vindaloo však výborně sedne i indická raita z jogurtu. V Masale můžete sáhnout po okurkové nebo cibulovo-rajčatové variantě.
Návštěvu završte něčím sladkým
Dezerty Kheer, Gulab jamun nebo zmrzlina Kulfi budou stylovou tečkou za vaším výletem do Indie, která se zdá s každým soustem a novým ochutnaným jídlem blíž a blíž.