Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nejlepší kuchař není hlad, ale vy: kurz vaření gurmánského 4chodového menu

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)

Termín

Pá 1. 12. 2017 17:00

1 osoba

  • Kurz vaření gurmánského menu s Petrem Jedličkou:
    • Paštika z kuřecích jatýrek s cibulovým chutney
    • Špíz z pravé svíčkové, vepřové panenky a zeleniny s domácím americkým bramborem
    • Flank steak s grilovanou kukuřicí
    • Pepřová omáčka
    • Čokofondán s lesním ovocem
  • V ceně je uvítací sklenka a nealko nápoje: voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, cola atd.

Kurz se koná 1. 12. od 17.00, trvá asi 4 hodiny, minimální počet účastníků jsou 4, maximální 8.

Při příchodu na kurz předložíte kód voucheru.

Voucher je na konkrétní termín, není ho možné stornovat ani refundovat.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 590 Kč −15 % 2 199 Kč
2 590 Kč −15 % 2 199 Kč

Do posledního detailu vyladěné menu s perfektním předkrmem, s láskou připraveným špízem, dokonalým steakem i snovým dezertem. Kde že se podává? Zatím nikde, ale už brzy ve vaší kuchyni.

Parádní gurmánské menu se naučíte připravovat v kurzu vaření Krejcar. Komu ho pak uvaříte, to už záleží na vás – jisté je jediné: ten, ta nebo ti dotyční u vás na návštěvě nebudou naposledy. 

Radami a nápady bude sršet Petr Jedlička, který vás zhruba 4hodinovým kurzem provede. Koná se 1. 12. od 17 hodin, a protože žíznivý kuchař toho moc nezamíchá, po celou dobu budete mít k dispozici nealkoholické nápoje včetně kávy. Vaří se ve špičkové kuchyni vybavené moderními spotřebiči, která ale není profesionální „hotelová“, nýbrž podobná té vaší.

Podívejte se na hodnocení kurzů, které u Krejcara probíhají, a začněte brousit nože. Tyhle delikatesy budete chtít už brzy otestovat na svých blízkých. 

Nahoru