Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Darujte svým blízkým něco zcela nového: zážitek ve virtuální realitě

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Častý dotaz
Marcela

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda je možné si tam vzít vozíčkáře

Klub Virtuální Reality

Dobrý den, bohužel náš klub není bezbarierový. Sídlíme v druhém patře bez výtahu.

Častý dotaz
Linda

Dobrý den, chtěla bych vzít přítele a prijit si vyzkoušet VR. Máme šanci za hodinu si to oba vyzkoušet, tzn. každý 30min hraní? Bojím se, že hodina pro každého by byla dlouhá, tak zvažuji koupit jeden voucher a kdyžtak přijít opět jindy. Jsou jednotlivé hry dlouhé nebo si člověk zvládne za 30minut vyzkoušet více věcí? Jaké jsou vaše zkušenosti, děkuji a budu se těšit na odpověď.

Klub Virtuální Reality

Dobrý den,
ano během těch 60 minut si brýle můžete vyzkoušet oba. Ideálně jak píšete. Za těch 30 minut pro každého se dají stihnout max. 2 hry. Bude to spíše taková ochutnávka. Z hodinové hrací doby ve VR mít strach nemusíte. Sama uvidíte, že to uteče velice rychle a jak nám píší naši spokojení zákazníci v hodnocení je i hodina málo :-) Hry se dají hrát rozličně dlouho. Od 5 minut po hodiny. Záleží na titulu a zaujetí účastníka pro hru nebo aplikaci. Aktuálně máme více jak 70 herních titulů a aplikací a tak si jistě vyberete přesně to co se Vám bude líbit.

Častý dotaz
Eva

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když bychom přišli dva a každý by hrál 30 minut, tak nám bude stačit jeden vourcher, pokud to chápu správně, ano? Předem Vám děkuji za odpověď.

Klub Virtuální Reality

Ano, chápete to správně.

Častý dotaz
Barbora

Dobrý den, chtěla bych dát příteli virtuální realitu jako dárek. Mohu ho doprovázet, aniž bych musela mit voucher, pokud nechci hrát? Děkuji za odpověd

Klub Virtuální Reality

Ano, můžete.

Častý dotaz
Dana

Dobrý den,
jak dlouhé jsou objednací doby.Syn ma 18.10. svátek tak bych mu to chtěla dát tento víkend.Děkuji za odpověď. Přeji hezký den.Dana

Klub Virtuální Reality

Dobrý den, objednací doby se těžko definují. Pokud chcete hrát o víkendu tak je dobré zamluvit alespoň týden dopředu v týdnu tak 3–4 dny. Nejlépe je si udělat rezervaci co nejdříve, protože se může stát, že budou termíny již všechny ve váš termín rezervované. Rezervaci provedete nejjednodušeji na tomto odkazu: http://www.klubvirtualnireality.cz/rezervace/
Do poznámky nezapomeňte uvést kód z voucheru.

Častý dotaz
Lucie

dobrý den chci se zeptat zda by tam bylo i něco pro č leté dítě krom té virtuální reality ?děkuji

Klub Virtuální Reality

Dobrý den,
virtuální realitu může využít dítě od 6 let s dohledem rodičů. Mladší nejsou schopni technicky využít brýle, protože mají maličké hlavičky a ruce. Brýle jim padají z hlavy. Jiné vyžití než virtuální realitu nenabízíme. Malé dítě se může dívat na velký monitor, kde uvidí stejné věci jako hrající účastník.

Pavla

V 1 mistnosti muzou hrat max 2 lide nebo i 3? Pokud bych sla se 2 syny…a hrat kazdy sve…

Klub Virtuální Reality

V 1 místnosti může hrát vždy jen 1 hráč. na brýlích se však můžete vystřídat tedy ve vašem případě každý po 20 minutách. Pokud chcete hrát současně ve VR tak musíte mít zamluvené 2 pokoje na stejný čas a tedy i zakoupené 2 vouchery.

Hanka Poštolková

Dobrý den,
mohu prosím poprosit o stornování platby k tomuto vouchru..zjistila jsem, že voucher lze uplatnit ve Velkém Mýtě nikoliv v Praze. omlouvám se za komplikace. .V případě komunikace kam mohu volat?

Klub Virtuální Reality

Dobrý den,
s vaším požadavkem se prosím obraťte na 222 745 354 Po–Pá 8:00–21:00. Je to zákaznická podpora Slevomatu.

Veronika Adamcová

Dobrý den,může na to i epileptik?? Děkuji Verča

Klub Virtuální Reality

Dobrý den,
výrobce brýlí tuto možnost vylučuje. Je to velké riziko. Takže raději ne.

Pavla Bláhová

Dobry den je mozne hrat virtualni hru i s brylemi ?

Klub Virtuální Reality

Ano, je.

Hanka

Dobry den,
je mozne si vyzkouset skoky na lyzich? Dekuji, Hanka

Klub Virtuální Reality

Ne, tuto hru nemáme k dispozici. Obecně jsme vyřadili všechny sportovní hry kromě pin pingpongu z našeho portfolia, protože se ukázalo, že při hraní těchto her je nejvíce úrazů. Jsou náročné na kordinaci pohybů a rovnováhy. Pokud jste nikdy na očích VR neměla, doporučuji ji nejprve zkusit u nás na něčem klidnějším až potom co zjistíte jak na váš motorický systém funguje VR se teprve pustit do něčeho podobného.

Ludmila Hájková

Dobrý den, je nutné mít tištěny voucher, nebo stačí potvrzení v mailů a voucher stažený v telefonu ? Děkuji ua upřesnění.

Klub Virtuální Reality

Stačí voucher stažený v telefonu.

Kateřina

Dobrý den, je u Vás možné lehce zaparkovat nebo s parkováním je to obtížnější? Děkuji

Klub Virtuální Reality

Nyní je to obtížnější, protože je Jaromírova ulice v rekonstrukci. O víkendu doporučuji zaparkovat v ulici Čiklova. Ta je od nás 2 min. pěšky. Jinak přes týden do 20:00h je před naším klubem placené parkoviště za 40 Kč za hodinu. Parkoviště je na parkovací hodiny a jsou zde vždy volná místa.

Daniela Dziková

Hezký den, mám-li zájem nikoliv o hru, ale procházení podmořským světem (blue whale experiance), je i v tomto případě možné aby 2 lidé tohle zažili současně (každý na svůj voucher)?

Klub Virtuální Reality

Jestli rozumíme správně tak se chcete s druhým spoluhráčem potkat ve VR a zaplavat si spolu. Toto možné není, neboť tzv. multiplayer hra neumožňuje. Je možné prožít zážitek odděleně v místnostech ve stejný čas, ale každý uvidí to své.

Jana

Dobrý den,
zajímalo by mne, zda je virtuální realita vhodná i pro čluvěka s tupozrakostí na jednom oku?
 Děkuji

Klub Virtuální Reality

Dobrý den,
vzhledem k tomu, že je primárním zážitkem sledování obrazu v brýlích bych to s tímto omezením nedoporučil.

Miroslava Kavalírová

Dobrý den . Chtěla bych to pro pět lidí. Když zakoupím 3 vouchry , mohou hrát naráz tři , když máte jen dvě místnosti. Nebo v každé místnosti mohou hrát naráz dva? Nebo se prodlouží čas hry, když se budou střídat v pěti se třemi vouchry. Nebo raději zakoupit jen dva?
Děkuji za odpověď.
Kavalírová

Klub Virtuální Reality

Dobrý den, nyní jsme otevřeli 3 místnost, která však není určena jako herní s volným pohybem, ale je se simulátorem závodu aut nebo letecký simulátor. Takže pokud máte někoho koho by to mohlo zajímat tak můžete hrát ve třech místnostech zároveň. Pak 3 vouchery jsou akorát. Pokud však chcete jen VR ne volném prostoru pak je lepší koupit 4 vouchery, budete mít rezervované místnosti dvě po dvou hodinách, což Vám umožní si zahrát i hry spolu i proti sobě ve VR. V každé místnosti vždy hraje jeden hráč. Tedy max. 2 hráči současně a případně třetí na simulátoru.

Veronika Schmoranzová

Dobrý den,je možné využít voucher až v lednu,případ­ně únoru?

Klub Virtuální Reality

Platnost voucher je do 31.3. 2018. Tak asi ANO :-)

Jitka Petrů

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi pokojem 1 a 2? nebo je to jedno?

Klub Virtuální Reality

Je to jedno je to jen pojmenování. Jsou herně stejné.

Pavel

Dobrý den, pokud přijdu s dvěma syny, mohou hrát dohromady proti sobě, každý 30 minut nebo musím mít dva vouchery? Obávám se, aby je to celou hodinu bavilo…
 děkuji

Klub Virtuální Reality

Dobrý den, aby mohli hrát proti sobě musíte mít 2 vouchery. A to že je to celou hodinu bavit nebude mít strach rozhodně nemusíte. Spíše budete mít problém, že nebudou chtít přestat. Máme u nás na výběr více než 70 her a aplikací a můžete si vyzkoušet během hodiny neomezený počet her. Takže se opravdu zabaví.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru