Poznejte chuť a vůni Indie: menu s tygřími krevetami a kuřecím masem pro 2
Přehled nabídky
Svět žasne nad novým druhem krevety, tzv. krevetou indickou. Vyskytuje se na talířích a kupodivu poměrně často ve společnosti kuřete.
Žasněte také, a to doslova všemi smysly. V autentické indické restauraci Taj Mahal vám připraví menu pro dva, které sestává z krevet „Tawa“ v indické úpravě a kuřecích kousků pečených v peci tandoori. K tomu se podává rýže či naan a osvěžující jogurtovo-mátová omáčka.
Indická kuchyně voní tajuplnými kořeními, hraje rozmanitými barvami a láká exotickými chutěmi. Nalaďte se na gurmánský zážitek, ochutnávejte vzájemně a třeba si i nechte místo na tradiční dezert Gulab Jamun. Popíjet můžete typický jogurtový nápoj lassí, ale natočí vám tu i půllitr piva.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.