300 až 500 g lahodného hovězího tataráku a neomezený přísun topinek
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 1. 2018.
V ceně
- 300 g hovězího tataráku (hovězí zadní, falešná svíčková)
- míchaný nebo nemíchaný
- neomezené množství topinek a česneku
Omezení
- Rezervace: Termín si zamluvte alespoň den předem na tel. 774 224 798 nebo na mailu statecnykohout@gmail.com a uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Nelze, určeno ke konzumaci přímo na místě.
- 24., 25. 12. 2017 a 1. 1. 2018 zavřeno.
Rezervaci zrušte alespoň den předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 1. 2018.
V ceně
- 500 g hovězího tataráku (hovězí zadní, falešná svíčková)
- míchaný nebo nemíchaný
- neomezené množství topinek a česneku
Omezení
- Rezervace: Termín si zamluvte alespoň den předem na tel. 774 224 798 nebo na mailu statecnykohout@gmail.com a uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Nelze, určeno ke konzumaci přímo na místě.
- 24., 25. 12. 2017 a 1. 1. 2018 zavřeno.
Rezervaci zrušte alespoň den předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Namíchnout můžete kohokoli, ale jen tatarák si z toho nic nedělá. Naopak je rád.
Pošmákněte si na tatráku v restauraci Statečný Kohout, kde Vám kuchaři připraví 300 nebo 500 gramů této masové pochoutky a neomezené množství topinek.
Nechte si tedy v břiše dost místa, čeká vás královské hodování. Tatarák si můžete namíchat sami, ale doporučujeme vyzkoušet tatarák již namíchaný. Je vynikající.
Restauraci Statečný kohout najdete v hotelu Alpin Avion. Točí se tu piva z malých pivovarů, která se k dobrému jídlu báječně hodí. Je tu třeba nefiltrovaný Cvikov 10°, nefiltrovaný Velký Janek 12°, Novoříšské klášterní pivo 11° Hladov, nachmelený Janek 14° IPA a další skvělé kousky.