Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Last minute pobyt pro dva v hotelu Maremonti***

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
maryond

Kolik by stal pobyt na sedm noci pro rodinu,dva dospeli a dve deti(1,5 a 3,5)

CK PETRA TOUR

Dobrý den, ve Vašem případě byste zakoupila jeden voucher skrze Slevomat a jednu přístýlku pro dítě do 12-ti let přímo u nás v CK. Cena voucheru v měsíci květnu je 4.390,– + přistýlka pro dítě 3.990,– Cena voucheru v měsíci červnu je 4.790,– + přistýlka pro dítě 3.990,–. Dítě 1,5 roku (infant) má pobyt zdarma bez nároku na lůžko a stravu.

Sylva

Dobrý den, pokud podepíšeme cestovní smlouvu na termín 25. 5. – 1. 6. 2013 , nemůže se nám stát, že nám během května oznámíte, že z důvodu nedostatku zájemců se tento zájezd ruší? Ptám se proto, že na tento termín nabízíte nejvíce voucherů a nikdo si tento termín nevybírá, tak potřebujeme mít jistotu, že tento termín nezrušíte a autobus opravdu pojede. A ješte co se týče autobusu, je možné si domluvit místo v autobuse s větším prostorem na nohy, např. někde u dveří? Můj partner má dlouhé nohy, tak aby celou cestu neklel. Děkuji.

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Sylvo, autobusový zájezd s odjezdem 25.5. se určitě konat bude. S požadavkem na usazení v autobusu Vám rádi vyhovíme. V této souvislosti dodám, že jezdíme moderními autobusy, v kterých je místa na nohy všude stejně.

Tomáš

Dobrý den, četl jsem opravdu velmi nelichotivé recenze na tento hotel (špína, sprchy teméř nefunkční, teče jen vlažná voda, mravenci a jiný hmyz v obrovském množství na pokojích, bazén s kalnou a špinavou vodou plnou různých „zvířátek“. Recenze nebyla jediná, ale bylo jich min 5 na různých serverech, rok staré. Jaká je tam situace nyní, měli jste již v tomto hotelu hosty či viděli reálný stav zařízení? Nerad bych byl zklamán, nečekám luxus, ale toto by bylo i na mě moc. Děkuji za vyjádření.

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Tomáši, s odkazem na nedávný pobyt vedoucích představitelů CK v hotelu Maremonti mohu podobné nelichotivé názory na profil hotelu vyvrátit. Vámi popisované jevy jsme naštěstí v hotelu nezaznamenali.

Pavlína

Dobrý den,
kdybych chtěla jet sama na 11 dní, jaká by byla cena zájezdu. Počítám s příplatkem za jednolůžkový pokoj.
 Děkuji

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Pavlíno, pokud byste jela sama, tak již příplatek za jednolůžkový pokoj nepřiplácíte. Budete ubytovaná ve dvoulůžkovém pokoji.

Eva

Dobrý den, jaké je prosím počasí na ostově v první polovině června ? Je na pokojích wifi připojení či pouze v hale? Kolik stojí v průměru výlet na Vesuv či Pompeje? Jsou v rámci večeří (polopenze) podávány i nápoje?
Děkuji a přeji hezký den.
Eva H.

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Evo, v polovině června je na ostrově stálá teplota 27 – 30 st. C. V hotelu Maremonti wifi připojení není. Sousední hotel Belvedere ovšem ve své hale wifi připojení má, tudíž by po domluvě bylo možno užívat internetu zde. Cenu zájezdu typu Vesuv / Pompeje je cca 50 EUR. K večeři jsou nápooje podávané pouze za příplatek, přímo na místě v EUR.

Sylva

Dobrý den,

psala jsem přímo do CK, ale zatím mi nikdo neodpověděl, tak to zkusím tady. Ráda bych se zeptala, jestli bude na místě možnost nějakých fakultativních výletů s českým delegátem, např. do Pompejí, Vesuv, Neapole a také jestli doporučujete na návštěvu Ischie spíše konec května nebo konec června. Dá se na Ischii koncem května už koupat v moři?
A poslední dotaz se týká ubytování. V nabídce píšete, že pokoje mají balkon nebo terasu s krásným výhledem, tak se chci jen ujistit, jestli tomu tak opravdu bude a nemůže se nám pak stát, ze budem ubytováni v pokoji bez balkonu s výhledem někam na hlavní cestu. Děkuji.

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Sylvo, lituji, ale do firemního mailu nám Váš dotaz nedorazil. Fakultativní výlety je možné zakoupit přímo u našich delegátů, kteří jsou zároveň průvodci. Jejich nabídka je široká a je odvislá od počtu přihlášených osob. Jak jste již zmínila, je možné navštívit Pompeje, Vesuv, Neapol, ale také lodí vyrazit na Capri, kolem ostrova Ischia nebo poznat Amalfitánské pobřeží aj. Ischie je v květnu snad nejkrásnější z celého roku. Koncem tohoto měsíce se naši klienti v moři již koupají, teplota je cca 20–22 st. C. Postupem času je moře samozřejmě teplejší. Pokoje na hotelu mají balkon či terasu, výhled na moře je garantován pouze, když si ho připlatíte.

Hana

Dobrý den,ráda bych se zeptala,zda je přístup na pláž vhodný pro manžela po operaci kolene.Našli jsme nějakou recenzi,kde se píše o hodně schodech…Díky za odpověď.

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Hano,

blízko od hotelu jsou 3 pláže: Sorgeto (zde vyvěrají horké prameny přímo do moře) – přístup po schodech, Cava Grado – také přístup po schodech, ale není jich tolik, pláž v Sant´Angelu – zde nejsou schody, ale tato zóna je pěší, musí se na ni dojít procházkou cca 10 minut. Nejlepším řešením je si sednou na autobus – místní MHD – a nechat se popovézt na pláže např. do Foria, kde je přístup na ně lepší.

Tereza

Dobrý den,
je tento zájezd vhodný i pro těhotnou?
Jednalo by se o termín zájezdu, kdy by bylo těhotenství v 7 měsíci.
 Děkuji

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Terezo, pokud byste chtěla využívat termální bazény, doporučuji konzultaci s Vaším praktickým lékařem s ohledem na složení a vlastnosti místních termálních pramenů. Co se týká dopravy, toto musíte zvážit Vy. Cesta autobusem je dobře zvládnutelná, ale trvá cca 20h. Na palubu letadla Vás dle podmínek letecké společnosti v sedmém měsíci zřejmě nepustí.

Tomáš

Dobrý den, pokud si zakoupim voucher na pobyt, mohu 100% počítat s tím, že si u Vás mohu i zakoupit dopravu Busem? Nemůže se stát, že pro mě pak nebude místo? V kolik cca vyjíždí autobus z Plzně a Českých Budějovic? A v kolik hodin je přibližný návrat?Děkuji.

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Tomáši,

s autobusovou dopravou můžete 100% počítat. Nemělo by se stát, že pro Vás nebude místo. Ale samozřejmě čím dříve pobyt uhradíte a zarezervujete, tím lépe. Odjezd z Plzně je v 8:15hod. ráno a z ČB pak 11:30hod.
Návrat do ČB je pak v cca 12hod., dále další výstupní místa.

Dana Čosíková

Ještě jsem zapoměla uvést termín ten by byl v červnu asi od toho 15.6.

CK PETRA TOUR

Odpověď viz. výše.

Dana Čosíková

Dobrý den kolik by stál pobyt na sedm nocí i s dopravou?Děkuji za odpověď.

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Dano,

v červnovém termínu by to bylo 4.790,–/2 osoby na 7 nocí s polopenzí + 2× 3.290,–/autobusová doprava. Celkem tedy 11.370,–.

Ewča

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je možné jet i vlastní dopravou? Předem děkuji za odpověď.

CK PETRA TOUR

Dobrý den,

ano, je to možné.

Sylva

Dobrý den, ještě jeden dotaz pro upřesnění, ta cena 4390,– je za obě osoby dohromady nebo ne? V předešlém dotazu odpovídáte, že si má paní koupit 2 vouchery pro sebe a manžela, tak teď tomu moc nerozumím.
Děkuji.

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Sylvo,


pobytová taxa činí €1/os/den, paltí i děti.
Trajekt stojí přibližně €11/jedna cesta, dle společnosti a dle sezóny.
Autobus vyjíždí z Prahy v 08:30 hod. 


Pro 2 osoby stačí koupit 1 voucher. Koukám na naši předchozí odpověď, odpovídal kolega, zřejmě se spletl. Případnou dopravu dokoupit pak u nás v CK.
Sylva

Dobrý den, ráda bych se zeptala, kolik činí pobytová taxa a kolik trajekt z Ischie na pevninu, v případě, že bychom chtěli navštívit Neapol atd. A také v kolik hodin vyjíždí autobus z Prahy? Děkuji.

CK PETRA TOUR

Odpověď viz. níže.

Martina

Dobrý den, kolik činí pobytová taxa na den? Jak dlouho trvá cesta autobusem na místo? Je na místě česky mluvící delegát?Děkuji za odpovědi.

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Martino,

pobytová taxa by měla být €1/os./den, platí i děti. Autobusem z Českých Budějovic trvá cesta přibližně 16 hodin do přístavu v Neapoli + trajekt cca 1,5 hodiny + transfer do hotelu cca 40 minut.
Ano, na místě mám 2 české delegáty.

Soňa

Dobrý den, je možné kdybychom chtěli jet 4-členná rodina (já, manžel, dítě 2 a 5 let), koupit 2 vouchry a ubytování bychom měli v jednom pokoji?

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Soňo, ubytování v čtyřlůžkovém pokoji možné je. Koupila byste tedy 2 vouchery pro Vás a manžela a přistýlky pro Vaše děti přikoupíte přímo u nás (stejně tak jako dopravu).

Lenka Stuchlíková

Dobrý den,
jaký by byl doplatek v případě, že by s námi jela 17ti letá dcera?
Děkuji

CK PETRA TOUR

Dobrý den, Lenko,
vzhledem k tomu, že nabídka je koncipována na 2 osoby, dcera by platila cenu 4.390,– sama na přistýlce.
Třílůžkový pokoj samozřejmě možný je.

CK PETRA TOUR

Ještě jsem zapomněla dodat, že cena by byla dle vybraného termínu, tzn. 4.390,–/4.790,–/6.270,–

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru