Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Řízná hudební show: 40% sleva na 2 vstupenky na vybraná představení v RockOpeře

4,7 / 5 RockOpera Praha Praha - Holešovice  (mapa) 108 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Každé představení je úžasný a bezkonkurenční zážitek (zpěv, choreografie, akrobacie, …)

Slávka
Varianty (1)

Na klasické opeře se čas od času vyskytne rušivý element, který hru kazí svým hlasitým podřimováním. V RockOpeře takového nepotkáte!

Je to opera, není to opera? Je to RockOpera Praha, půlkruhová aréna v Holešovické tržnici, kde strhující příběhy vyprávějí rezonující elektrické kytary a hvězdy české hudební scény, jako je Kamil Střihavka, Jan Toužimský, Jiří Zonyga, Viktor Dyk, Žántí, Lukáš Písařík a další.

Tahle podívaná nenechá chladnými rockery ani návštěvníky klasických divadel. Je to prostě show! S voucherem pořídíte až 2 vstupenky se 40% slevou, vybírejte z následujících oper:

Na scéně se přímo před vašima očima odehrají klasické a srdcervoucí příběhy v netradičním zpracování. Skladatel a producent Milan Steigerwald a zpěvačka, textařka a producentka Pavla Forest je převlékají do tvrdého rocku. A nesmrtelným příběhům tyhle černé šaty sluší. 

Očekávejte znamenitou hudbu v podání živé kapely, špičkové pěvecké výkony, chytlavé operní vokály a dynamickou choreografii. Nebudou chybět ani odvážné akrobatické kousky a působivé hry s ohněm. 

Nahoru