Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Řízná hudební show: 40% sleva na 2 vstupenky na vybraná představení v RockOpeře

4,7 / 5 RockOpera Praha Praha - Holešovice  (mapa) 108 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku RockOpera Praha

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Každé představení je úžasný a bezkonkurenční zážitek (zpěv, choreografie, akrobacie, …)

Slávka
Varianty (1)

Na klasické opeře se čas od času vyskytne rušivý element, který hru kazí svým hlasitým podřimováním. V RockOpeře takového nepotkáte!

Je to opera, není to opera? Je to RockOpera Praha, půlkruhová aréna v Holešovické tržnici, kde strhující příběhy vyprávějí rezonující elektrické kytary a hvězdy české hudební scény, jako je Kamil Střihavka, Jan Toužimský, Jiří Zonyga, Viktor Dyk, Žántí, Lukáš Písařík a další.

Tahle podívaná nenechá chladnými rockery ani návštěvníky klasických divadel. Je to prostě show! S voucherem pořídíte až 2 vstupenky se 40% slevou, vybírejte z následujících oper:

Na scéně se přímo před vašima očima odehrají klasické a srdcervoucí příběhy v netradičním zpracování. Skladatel a producent Milan Steigerwald a zpěvačka, textařka a producentka Pavla Forest je převlékají do tvrdého rocku. A nesmrtelným příběhům tyhle černé šaty sluší. 

Očekávejte znamenitou hudbu v podání živé kapely, špičkové pěvecké výkony, chytlavé operní vokály a dynamickou choreografii. Nebudou chybět ani odvážné akrobatické kousky a působivé hry s ohněm. 

Nahoru