Letecká zásilka do huby: 1 nebo 2 kg čerstvě upečených BBQ kuřecích křidélek
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 13. 11. 2017.
V ceně
- 1 kg kuřecích křídel naložených v pikantní barbeque marinádě
- chléb
- dip
Rezervace: alespoň 24 hodin předem na tel. 596 122 262. Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 13. 11. 2017.
V ceně
- 2 kg kuřecích křídel naložených v pikantní barbeque marinádě
- chléb
- dip
Rezervace: alespoň 24 hodin předem na tel. 596 122 262. Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jistě: země, kde létají pečená kuřecí křidélka do huby, někde existuje. Ale je to určitě hrozně daleko. Nejenom peciválové si proto raději zajdou na křidélka rovnou na Stodolní.
Bylo nebylo, za sedmero horami a několika zavřenými doly stála pec a za ní obvykle lehával pecivál jak poleno. Teď tam ale zrovna není. I jeho totiž přivábila vůně čerstvě připravených pečených BBQ kuřecích křidélek do hospůdky U Peciválů na slavné ostravské ulici Stodolní.
Peciválové jsou experti na pohodu a vědí, že mastné hody je potřeba příhodně i zalít, proto tu pro vás mají na čepu nachystané dobře ošetřené pivo – Ostravar 12° a 10° a Poličku 11°. Tím ovšem nabídka nápojů zdaleka nekončí, mrkněte do nápojového lístku. Na pivu i kuřecích křidélkách si můžete pochutnat i na venkovní zahrádce.